Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Γκολ και θέαμα

Γεια σας αλάνια !

Κρίμα για εχθές, γιατί την πίστευα πολύ τη Νέα Ορλεάνη. Μέτριο ματς απ' το Davis, 0/2 μέχρι τώρα οι Πέλικανς και ήττα από το... υπό κατάρρευση, Πόρτλαντ. Είχαν κούραση και απουσίες, βέβαια, από το ματς με τους Γουόριορς, εχθές. Σήμερα, πάλι με ένα ματς, αλλά αυτήν τη φορά απ' το MLS και τα αγαπημένα μου, Play-Offs.

Montreal - Toronto : Νοκ-άουτ αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και η διαδικασία των πέναλτι. Οι 2 αυτές ομάδες, αναμετρήθηκαν και την Κυριακή (την τελευταία, δηλαδή, αγωνιστική), όπου νίκησε το Μόντρεαλ με 2-1, σε μια ανατροπή 2 λεπτών με σκόρερ το... γερόλυκο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Πολύ αποτελεσματικό το Μόντρεαλ, αλλά δεν έχει ιδανική άμυνα για να κρατήσει κάποιο επί μέρους του σκορ. Από την άλλη, η τριάδα "φωτιά" Τζιοβίνκο-Μπράντλεϊ-Άλτιντορ, μπορεί να κάνει πράματα και θάματα. Αυτό, όμως, που σκέφτηκα πολύ καλά, είναι πως αν κάποια ομάδα προηγηθεί δε θα κάτσει α παίξει αμυντικά -αφού και οι 2 είναι αλλοπρόσαλλες ομάδες, ανασταλτικά-, αλλά θα προσπαθήσει να "κλειδώσει" τη νίκη πετυχαίνοντας (αν τα καταφέρει) κι άλλα τέρματα. Δυνατές και οι 2, ντέρμπι.. "Καναδέζικο" και με μεγάλη αντιπαλότητα, μεταξύ τους, ακόμη κι αν αγωνίζονται στο Αμερικάνικο MLS.

Εύκολα σκοράρουν και οι 2, αφού έχουν παίκτες που διαθέτουν τελείωμα, τεχνική, εμπειρία, αλλά και εξυπνάδα για να μπορέσουν να κάνουν τη.. "ζημιά" στα καρέ του άλλου. Επιλέγω, λοιπόν, από εδώ, το Over 2.5, 3 και το Over 3.5, 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου