Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς νικητή το Τουρ - Χάβρη

Καλησπέρα σε όλους !!!

Παρασκευή σήμερα, με 2η και 3η Γαλλίας και, βέβαια, οι λοιπές κατηγορίες που βλέπουμε πολλές φορές τ' αγαπημένα μας Χ. Ποτέ δε μου άρεσε η 3η Γαλλίας και δε θα επιλέξω κάτι από 'κει. Θα παίξω με πολύ ρίσκο σήμερα, μιας και το συνηθίζω, χεχε. Πάμε, λοιπόν.

(898) ΚΡΕΤΕΪΓ - ΧΑΒΡΗ - 21:00 : Αγωνίζονται στη 2η κατηγορία Γαλλίας και τρέχουν σερί αγώνων (πάνω απο 3 αγώνες) που έχουν να φέρουν Χ, και οι 2. Ελπίζουμε να το φέρουν σήμερα, πάμε με το ωραιότατο Χ στην απόδοση του 2.95.

(902) ΤΟΥΡ - ΧΑΒΡΗ - 21:00 : Μας έχει εκπλήξει, η Χάβρη, αφού δεν έχει Χ εκτός έδρας (!). Με καλή προϊστορία, όμως, που δείχνει πως οι 2 αυτές ομάδες, δεν έχουν νικητή στα 5 απ' τα 8 τελευταία, ενώ η Τουρ, στα 5 τελευταία, έχει φέρει 3 Χ. Παιχνίδι των 90 λεπτών, αλλά χωρίς νικητή. Πολύ δυνατό μοιάζει το Χ, εδώ.

(921) ΓΚΕΝΚ - ΛΟΚΕΡΕΝ - 21:30 : Η Jupiler Pro League, είναι ένα πρωτάθλημα που βλέπεις Χ. Αυτά, συνήθως, τα φέρνουν οι Γκενκ, Λόκερεν, Οστάνδη, Σιντ Τρούιντεν. Εδώ αναμετριούνται 2 από αυτές τις ομάδες. Έχουν και οι 2 πολύ καιρό να φέρουν Χ και αυτό με κάνει να θέλω να το εμπιστευτώ. Συνεχίζω το.. βιολί μου και πάω με το Χ κι εδώ.

Καλή επιτυχία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου