Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Λυγίζουν οι.. Τεξανοί

Γεια σας αλάνια !!!

Μας έκανε εχθές τη χάρη, στο 1 από τα 2, το Μόντρεαλ με το Τορόντο και πιο συγκεκριμένα στο over 2.5,3. Το τελικό σκορ ήταν 3-0 και θέλαμε ακόμη 1 γκολ για το 2/2 στις επιλογές μας. Δίπλα το δελτίο ενός φίλου που μας ακολούθησε μόνο στο over 2.5,3 και πληρώθηκε (+18.50 κέρδος). Με ένα NBA το βραδάκι, πάμε να το βγάλουμε !

Houston Rockets - Golden State Warriors : Δεν αναδείχθηκε τυχαία ο MVP του περσινού πρωταθλήματος ο Steph Curry, αφού στο προηγούμενο ματς, με μια μεγαλειώδη εμφάνιση, πέτυχε 40 πόντους και παίρνοντας το ματς στις πλάτες του οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 111-95, απέναντι στους Πέλικανς. Πέρυσι, κάνοντας μαγικές εμφανίσεις, οι Γουόριορς, πήραν τα 8 απ' τα 9 ματς απέναντι στους Ρόκετς (μαζί με τα 5 των τελικών) και απόψε τους επισκέπτονται για να τους θυμίσουν ποιος είναι το... αφεντικό. Χωρίς τον προπονητή τους Steve Kerr, βέβαια, αφού αναρρώνει μετά από εγχείρηση στην πλάτη. Σημαντική και η απουσία του Andrew Bogut, για τους Γουόριος, που αποχώρησε με διάσειση στο προηγούμενο ματς. Πάμε στους Ρόκετς τώρα. Χωρίς το Dwight Howard αγωνίστηκαν, στο προηγούμενό τους ματς, με τους Νάγκετς, με αποτέλεσμα να δεχτούν την ήττα - εφιάλτη με 105-85. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο James Harden (ποιος άλλος ;), με 22 πόντους (2/12 τρίποντα). Θετικό ντεμπούτο για τον Ty Lawson, με 12 πόντους και 6 ασίστ (3/10 τρίποντα). Επιστρέφει ο Dwight Howard, ελπίζοντας πως αυτό μπορεί ν' αλλάξει τα δεδομένα. Σε φιλικό στις πριν 2 εβδομάδες (16/10) οι.. Τεξανοί πήραν τη νίκη με 123-101, αν και δεν έχει και πολύ σημασία, πιστεύω.

Καμία σχέση οι 2 εμφανίσεις των 2 ομάδων, στην πρεμιέρα, αλλά οι μαχητές θέλουν να "κλείσουν" κάποια στόματα. Μπορεί η απουσία του Andrew Bogut να είναι σημαντική, αλλά με αρχηγό και ηγέτη τον Steph Curry οι Γουόριορς μπορούν τη νίκη. Παίρνω το 2 καθαρό (1.88) και το 2 με τα χάντικαπ -2.5 (2.12) και -3.5 (2.25).

~~ Οι αποδόσεις είναι απ' το stoiximan ~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου