Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς το.. "πολυβόλο" της η Σίτι

 Χαίρεται κύριοι..

Όπως σας είπα εχθές, το κουπόνι δεν ήταν τόσο καλό όσο σήμερα. Το περισσότερό μου βάρος θα το έριχνα στα σημερινά, αφού έχει πιο καλά και πιο δυνατά ματς. Πολλά ντέρμπι, πολλές κατηγορίες και πολλές προτελευταίες αγωνιστικές, όπως Αμερική, Φινλανδία, Νορβηγία, όπου οι 2 τελευταίες έπαιξαν και τελείωσαν.. Σηκώθηκα από τις 10:00 το πρωί να μελετήσω και μέχρι τις 14:00, τα είχα βρει. Έφαγα, ξεκουράστηκα και τα ανεβάζω τώρα.
Για μία ακόμη φορά αποφάσισα να επιλέξω 5 ματσάκια, για σύστημα, με καλές αποδόσεις και πολλές πιθανότητες.

(2888) ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΤΟΡΟΝΤΟ (23:00)

Πολύ φορμαρισμένες τον τελευταίο καιρό και έχοντας πολύ ευχέρεια στο γκολ. Έχουν ικανούς παίκτες για το καλύτερο όπως Ντρογκμπά (Μόντρεαλ),  Άλτιντόρ (Τορόντο), Τζιοβίνκο (Τορόντο), Μπράντλεϊ (Τορόντο) κ.α.
Πάμε με το Over 3.5 (2.55), εδώ.

(2889) ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ (23:00)

Έχουν αδικήσει τους εαυτούς του οι γηπεδούχοι, αφού έχοντας Βίγια, Πίρλο και Λαμπάρντ, δε μπορεί να είναι σε θέση να μη βγαίνουν ούτε στα Play-Offs. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν στο 1ο ημίχρονο και γι' αυτό θα πάω με το Over 1.5 του 1ου ημιχρόνου (2.15).

(2853) ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30)

Δύσκολη, για κάθε ομάδα, η έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός καταφέρνει επιτυχώς να την ξεπερνάει. Έχει νικήσει απ' το ημίχρονο, σε προηγούμενά τους ματς, ο Παναθηναϊκός, κάτι που μπορεί να γίνει και σήμερα.
Επιλογή μας το 2 ημίχρονο.

(2839) ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΡΟΜΑ (19:00)

Σκοράρουν πολύ εύκολα οι 2 ομάδες, όπως μας δείχνει και η προϊστορία, ανάμεσά τους. Πολλά γκολ, πιστεύω, θα μπουν εδώ και γι' αυτό θα το εμπιστευτώ, εγώ.
Επιλογή μας, αποτελεί, το Over 3.5.

(2705) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (16:05)

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ, έφτασε. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, χωρίς Σίλβα και Αγκουέρο, παρατάσσονται οι "Πολίτες". Από την άλλη, οι "Μπέμπιδες", θέλουν τη νίκη, για να μειώσουν τη διαφορά τους, από την πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Σίτι, και μπορούν να το πετύχουν.
Πάμε με το 1 τελικό.

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

Καλή επιτυχία !!!

ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 250 ευρώ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 8 ευρώ
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 9.78 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου