Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Δυνατό ντέρμπι στη Football League

Καλησπέρα σας !!!

   Εχθές, φτάσαμε στην "πηγή", αλλά νερό δεν ήπιαμε, στο σύστημα μας, αφού βγάλαμε 3/5 -ξανά-, ενώ τα άλλα 2 τα χάσαμε οριακά, στο γκολ.
   Σήμερα, όπως ξέρετε, η μέρα είναι Σάββατο. Αυτό σημαίνει, μεγάλο κουπόνι με πολλές επιλογές, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Αν και το αυριανό κουπόνι είναι πιο καλό, από την άποψη πως έχει περισσότερα ντέρμπι και περισσότερους σημαντικούς αγώνες. Εγώ, πάντως, μελέτησα (τις ομάδες μου, περισσότερο) για σήμερα και βρήκα ένα πάρα πολύ δυνατό σύστημα, το οποίο μπορεί να μας πληρώσει καλά, αλλά και κάτω από τα λεφτά μας (με μια τριάδα). Πάμε να το δούμε, λοιπόν.

(2192) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (15:00)

Εύκολη, για κάθε ομάδα, είναι η έδρα του Εργοτέλη. Η γηπεδούχος ομάδα, στα 5 τελευταία εντός, έχει κάνει μόλις 1 νίκη (1-1-3). Από την άλλη πλευρά, ο Παναιγιάλειος, ισοβαθμεί με τον αποψινό αντίπαλό του, όμως, λόγω των τερμάτων (2-2) των μέχρι τώρα αγώνων του, βρίσκεται 2 θέσεις πιο πάνω από τον Εργοτέλη (4-5). Μπορεί το ματς να μη φαίνεται για πολλά γκολ και να μην έχουν πολλά over, οι 2 αυτές ομάδες, αλλά, επειδή ο Εργοτέλης με έχει πληρώσει πολλές φορές στο Over 2.5, θα πάω με αυτό.

(2233) ΜΠΑΓΕΡΝ - ΚΟΛΩΝΙΑ (16:30)

Η Μπάγερν, έχει τον πολύ σημαντικό αγώνα, με την Άρσεναλ, μπροστά της, όπου θα κρίνει τις ελπίδες τις για πρόκριση στη φάση των 16 του CL. Από την άλλη, η Κολωνία, αποτελεί ένα πολύ καλό σύνολο παικτών, που σκοράρουν με πολύ ευκολία. Λόγω του ότι η Μπάγερν δε θα παίξει τόσο σοβαρά και ότι η Κολωνία σκοράρει εύκολα και θέλει νίκη-έκπληξη, θα πάρω το Goal/Goal, από 'δω.

(2482) ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ (20:30)

Κακή η ψυχολογία της γηπεδούχου, αφού έχει να δει νίκη εδώ και 4 αγώνες (0-2-2). Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος η Άστρα Γκιουργκιού, και δεν καταλαβαίνω, γιατί τη δίνει τόσο ψηλά. Επιλέγω, από 'δω, το 2 τελικό.

(2472) ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ (18:00)

Από τις 27/09 έχει να δει νίκη ο Απόλλωνας. Η Λάρισα, τρέχει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων και, μάλιστα, έχει μόνο νίκες. Καθόλου καλός στο σκοράρισμα, ο Απόλλωνας, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα του, πιστεύω. Επιλέγουμε το Over 2.5, εδώ.

(3097) ΚΑΒΑΛΑ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (17:00)

Αναμέτρηση, απέναντι σε δύο ομάδες, που είναι ικανές να κάνουν τα πάντα. Πιο αδύναμη η Καβάλα, από τον Κόροιβο. Πιστεύω, στο 2 ημίχρονο, του Κόροιβου.

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

Καλή επιτυχία !!!

ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 250 ευρώ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 8 ευρώ
ΤΡΕΧΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 17.78 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου