Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Για το 3/3 οι πρωταθλητές


Γεια σας αλάνια !!!

Πάλι ταμείο εχθές, αφού κάναμε το 3/3 στις επιλογές μας (και το 2/2 με τους Γουόριορς). Πιάσαμε και το 2 τελικό και το 2 (-2.5) και το 2 (-3.5) των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Δίπλα είναι το ταμείο ενός φίλου του Bet.Tora που μας ακολούθησε και πληρώθηκε, αν και το έπαιξε με λίγα. Κάπου εδώ, να προσθέσω πως ΠΑΝΤΑ με πληρώνουν οι Γουόριορς, αφού ως γνωστών είναι η ομάδα, και ξοδεύω πολλές ώρες παρακολουθώντας την.. Πάλι με NBA σήμερα και πάλι με την ομάδα μου. Πάμε, λοιπόν !

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors : Δεύτερη, σε ισάριθμους αγώνες, ήττα για τους Πέλικανς με 112-94, από τους Μπλέιζερς, οι οποίοι είχαν 2 μέρες για να ξεκουραστούν και να δουν τα λάθη τους και πως να τ' αλλάξουν. Κακό το ξεκίνημα τους στην 1η περίοδο, αφού βρέθηκαν πίσω με 25 πόντους (43-18), ενώ φάνηκαν και οι αδυναμίες τους στην άμυνα των κοντών που δέχτηκαν 58 πόντους απ' αυτούς. Επέστρεψε στις καλές του εμφανίσεις ο Anthony Davis, αφού άφησε πίσω του το κακό παιχνίδι με τους Γουόριορς (στην πρεμιέρα) και πέτυχε 25 πόντους με 10 ριμπάουντ. Φαίνεται πως έχει έφεση στο σκοράρισμα, απέναντι στους σούπερσταρ του Γκόλντεν Στέιτ, αφού πέρυσι, σε 7 αναμετρήσεις, είχε Μ.Ο. 30,9 πόντους και 12,3 ριμπάουντ. Από την άλλη μεριά, οι πρωταθλητές, ξεπέρασαν εύκολα και το εμπόδιο των.. σχετικά δυνατών φέτος Χιούστον Ρόκετς, με σκορ 92-112, και έκαναν το 2/2 με το Steph Curry να πετυχαίνει 25 πόντους, μετά από τη.. 40άρα με τους Πέλικανς. Σημαντική κρίνεται η απουσία -ξανά- του Andrew Bogut, ενώ ο Klay Thompson αποχώρησε εχθές από τον αγώνα, στην 4η περίοδο, και θα πάρει λιγότερο χρόνο συμμετοχής, λόγω του ότι είναι back-to-back.

Δεν μπορούν να βάλουν εμπόδια στο Steph Curry και την παρέα του, οι Πέλικανς, σαφώς καλύτεροι οι Γουόριορς, αναμένεται ένα εύκολο.. μεσημέρι γι' αυτούς. Πιστεύω πως μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 5.5 πόντων, οι πρωταθλητές, αλλά και τα χάντικαπ των 6.5 και 7.5.

Πάμε με το 2 στο -5.5 (1.93), στο -6.5 (2.08) και στο -7.5 (2.20).

~~ Οι αποδόσεις είναι Stoiximan ~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου