Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Μετά από ένα ταμείο, για το 4/4 με τους Γουόριορς


Γεια σας αλάνια !!!

Αποφέρει καρπούς το καινούργιο μας σύστημα με το 1 ματς και την πλήρη ανάλυσή του όπως φαίνεται. Μας έχουν πληρώσει πολλαπλές φορές, φέτος, ο Steph Curry και η παρέα του και δε σταματάμε να τους εμπιστευόμαστε όσο παίζουν. Από παλιά, βέβαια, "κούναγα" τα.. πανό τον Γουόριορς, γιατί μου άρεσε η γέφυρα που είχαν και ακόμη έχουν στο έμβλημα. Και σήμερα θα τους εμπιστευτώ, για πάμε.

Golden State Warriors - Memphis Grizzlies : Με το Steph Curry (53 πόντους, 8 τρίποντα) να κάνει τρομερά πράγματα, στο παρκέ της Νέας Ορλεάνης, οι Γουόριορς διέλυσαν ξανά τους Πέλικανς με σκορ 134-120, κάνοντας το 3/3 στη φετινή σεζόν. Προσωπικό ρεκόρ για τον περσινό MVP ; Είναι ο 4ος παίκτης που μπαίνει στο.. "crew" των περισσότερων πόντων (118 πόντους) στις 3 πρώτες αγωνιστικές, μακροχρόνια, πίσω από τους Wilt Champerlain, Michel Jordan και Jerry West. Απ' την απέναντι πλευρά, η πρώην ομάδα του Νικ Καλάθη και νυν του Κώστα Κουφού, πήρε φυσιολογική εντός έδρας νίκη (2-1) έναντι των New Jersey Nets, με σκορ 101-91, έχοντας καλύτερους παίκτες τους Conley (22 πόντους) και Zach Randolph (15 πόντους). Παραδοσιακά βάζουν.. εμπόδια στους Γουόριορς, οι φιλοξενούμενοι, αλλά ποτέ δε μπορείς να ελπίζεις με έναν τέτοιον Steph Curry, που κάνει θραύση και ατομικά, αλλά και ομαδικά.

Δύσκολη έξοδος για του Γκρίζλις, απέναντι σε αυτούς τους Γουόριορς των πρώτων τριών αγωνιστικών, θα δούμε δυνατό ματς, αλλά πάλι θα κυριαρχήσουν τα... σουτ του Steph Curry.

Επιλέγω το 1 στα χάντικαπ -9.5 (1.97) και -10.5 (2.12), αλλά και το Over 26.5 πόντους του Steph Curry και over 4.5 τρίποντα δικά του, που ξανά θα τα βάλει όλα μόνος του.

~~ Οι αποδόσεις είναι Stoiximan ~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου