Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Κι άλλη νίκη οι "Ροσονέρι"

Καλησπέρα σε όλους !!!

Την Τετάρτη ήταν η πιο πρόσφατη φορά που ανεβάσαμε, όμως με ταμείο, αφού κάναμε το 2/2 στις επιλογές μας από το Champions League. Μας.. "έβγαλε" την ψυχή η Ρόμα, αφού κέρδιζε 2-0 στο ημίχρονο και μέσα σε 5' ισοφαρίστηκε για το 2-2, αλλά τελικά έκανε το 3-2 στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Miralem Pjanic. Σήμερα μου αρέσει το κουπονάκι. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας..

--2695-- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30)

Αγώνας για τη 10η αγωνιστική της Super League. Ένα πολύ περίεργο ματς κλείνει απόψε το πρόγραμμα της Super League, αφού ο Ατρόμητος του "φρέσκου" Τραϊανού Δέλλα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό του.. κανένα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή, πράγμα που έκανε το Γιώργο Σπανό να διώξει το Μιχάλη Γρηγορίου, ώστε να έρθει στη θέση του ο Τραϊανός Δέλλας, όπως είπαμε και πιο πάνω. Ήταν η 6η ήττα στους 9 αγώνες, αυτή από τον Ηρακλή, ενώ μετράνε, πλέον, 9 βαθμούς (3-0-6) και βρίσκονται μία νίκη πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (αν δεν κερδίσει η Καλλονή την Ξάνθη). Πολλές και σημαντικές οι απώλειες για τους γηπεδούχους, καθώς είναι εκτός αποστολής οι Εμπόου (Α 1/0), Φυτανίδης (Α 8/0), Ουμπίδες (Μ 8/1), Κοντοές (Α 4/0) και Λε Ταλέκ (Ε 9/2). Με το Στιβ Ρούτερ, προσωρινά, στον πάγκο του, το "τριφύλλι". Μόνο και μόνο νίκη είναι ο στόχος των πρασίνων, κάτι που θέλουν όχι τόσο για τη βαθμολογία, αλλά για τον κόσμο τους, μετά τα 2 άσχημα αποτελέσματα από ΠΑΟΚ (3-1) και ΑΕΚ (0-0). Ψάχνεται ακόμη ο Γιάννης Αλαφούζος να συνεργαστεί με κάποιον προπονητή, διότι μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Αναστασίου, αποφάσισε να παραιτηθεί, δηλώνοντας πως του προσέφερε πολλά ο Παναθηναϊκός. Θέλει να επαναφέρει την κατάσταση ο Στιβ Ρούτερ, ενώ πιο κοντά στη θέση προπονητή στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο 38χρονος Βέλικο Παούνοβιτς. Μακροχρόνια εκτός οι Εσιέν (Μ 0/0), Μπούρμπος (Α 1/0) και Χουχούμης (Α 0/0), ενώ απουσιάζουν και οι Τελάντερ (Α 5/1), Κλωναρίδης (Ε 1/0), Λαγός (Μ 8/0) και Ταυλαρίδης (Α 9/1).
Αναμένεται πολύ δυνατό παιχνίδι, με μάχες σώμα με σώμα, αλλά και πολλές φάσεις (ίσως και γκολ). Πάμε με το Over 2.5 (2.35).

--2742-- ΜΙΛΑΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:45)

Αγώνας για τη 12η αγωνιστική της Serie A. Ανεβασμένοι παρουσιάζονται οι "Ροσονέρι", αφού μετά το βαθμό με την Τορίνο (1-1), μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, όντας μία εξ αυτών, το 1-3 στη Ρώμη με τη Λάτσιο. Με αυτές τις τρεις σερί νίκες, έχει.. "σκαρφαλώσει" στην 6η θέση, έχοντας 19 βαθμούς με ρεκόρ (6-1-4). Τα πηγαίνει καλά (και) εντός έδρας, μετρώντας 13 βαθμούς, σε 5 αγώνες, και έχοντας ρεκόρ 4-1-0. Χωρίς Μποναβεντούρα (Μ 11/2), Μενέζ (Μ 0/0), Μπαλοτέλι (Ε 4/1), Αμπάτε (Α 5/0), Ντιέγκο Λόπεζ (Τ 8/0) και Μπερτολάτσι (Μ 8/1) οι γηπεδούχοι. Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα, έχει μαζέψει 6 βαθμούς στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (2-0-3), με μοναδικές της νίκες αυτές επί της Κάρπι και της Λάτσιο (3-0 και 2-1, αντίστοιχα). Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0, από τη Μπολόνια. Έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, στα τελευταία 3 εκτός έδρας. Παρουσιάζονται πλήρης οι φιλοξενούμενοι.
Επιλέγω, από εδώ, το 1 τελικό, αφού πιστεύω πως δε θα χάσει η πολύ πιο φορμαρισμένη Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου