Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Βραδιά NBA

Καλησπέρα και από εμένα !!!

Βρεθήκανε πολλά προβλήματα μπροστά μας, από την τελευταία φορά που ανεβάσαμε, και γι' αυτό δεν είχαμε χρόνο για να μελετήσουμε. Θα ανέβαζα εχθές, αλλά τρελάθηκα με αυτά που έγιναν στη.. χώρα του φωτός, τη Γαλλία, και.. καταλαβαίνετε. Σήμερα θα πάω με μία τριαδούλα καρφί από το NBA. Για να τη δούμε.

Ξεκινάμε με τον αγώνα των Νιου Γιορκ Νικς με τους Νιου Όρλινς Πέλικανς. Οι Πέλικανς ξεκίνησαν με ρεκόρ 1-8, σε 9 αγώνες, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα. Μόνο ο Davis παίζει και, κάποια στιγμή, πρέπει ν' αρχίσουν να παίζουν κι άλλοι όπως ο Davis. Οι Νικς, ναι μεν είναι μακράν καλύτεροι, αλλά λίγο ασταθείς, αφού σε κατώτερες ομάδες δυσκολεύονται. Επιπρόσθετα, έπαιζαν και αγώνα προχθές με το Κλίβελαντ, την ομάδα τους King James, ενώ ηττήθηκαν δύσκολα με σκορ 84-90. Πρέπει να βρουν, κάποτε, τη 2η τους νίκη οι φιλοξενούμενοι και πιστεύω πως θα είναι σήμερα.

Συνέχεια, με τον αγώνα ανάμεσα σε Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Μέμφις Γκρίζλις. Η πιο ντεφορμέ ομάδα, αυτήν τη στιγμή, οι Μέμφις. Πέτυχαν, μόλις την 3η τους νίκη σε 10 αγώνες, με το Πόρτλαντ (101-100), και συνεχίζουν με ρεκόρ 3-7. Από την άλλη, η Μινεσότα, είναι πολλά υποσχόμενη φέτος με πολλές δυνατότητες. Καλή επιθετικά, ενώ αμυντικά μία καλή μία κακή. Δύσκολα θα αποδράσουν από τη δυνατή έδρα της Μινεσότα, οι Μέμφις.

Τέλος, επιλέξαμε, το Σάρλοτ Χόρνετς με Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ασταθείς, οι Χόρνετς, κάθως μία νικάνε μία χάνουνε, ενώ δεν έχουνε βρει ακόμα ρυθμό και χημεία, σαν ομάδα. Ηττήθηκαν και από το Σικάγο, εχθές, με σκορ 102-97, αφού λύγισαν στα τελευταία λεπτά. Αντίθετα με τα προγνωστικά, σχετικά καλό ξεκίνημα έχουν κάνει οι Μπλέιζερς, έχοντας ρεκόρ 3-7. Οι τελευταίες 4 σερί ήττες δεν του πτοούν, γιατί ξέρουν με ποιες ομάδες αγωνιζόντουσαν και πήγαιναν ως αουτσάιντερ σε όλα, εκτός από αυτό με το Ντένβερ, που ήταν ήττα-ΣΟΚ. Μπορούν την έκπληξη οι Πόρτλαντ.

Με λίγα λόγια:

(3385) ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ - ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ -- 2 τελικό (2.55)
(3395) ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ - ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ -- 1 τελικό (2.15)
(3396) ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ -- 2 τελικό (2.35)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου