Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ασταμάτητοι οι "μαχητές"

Γεια σας αλάνια !!!

Ξανά μας στείλανε στο... ταμείο οι Γουόριορς, αφού πάλι καλύψανε τα χάντικαπ που επιλέξαμε, και πως να μην τα καλύψουν όταν.. διασύρουν τους Μέμφις, που παραδοσιακά τους βάζουν δυσκολίες, με σκορ 119-69 (+50). Και πάλι σήμερα θα πάμε με την παρέα του Steph Curry σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι.

Golden State Warriors - L. A. Clippers : Το καλύτερο για το τέλος μας άφησε αυτή η μέρα, αφού γίνεται αναμέτρηση απέναντι στις 2 αήττητες ομάδες (4-0) του NBA, μέχρι στιγμής. Με το Steph Curry, ξανά, στη θέση του οδηγού οι Γουόριορς.. διέσυραν τους Μέμφις με το απόλυτα εμφατικό 119-69, δείχνοντας για μία ακόμη φορά τα "δόντια" τους και πως ήρθαν για να το ξαναπάρουν. Η έκπληξη των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών είναι οι Κλίπερς, αφού είναι αήττητοι (4-0), μέχρι τώρα κάτι που δεν περίμενε κανείς. Προέρχονται από νίκη 102-96, απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, και απόψε θα δοκιμαστούν στα δύσκολα, αφού κακά τα ψέμματα, οι προηγούμενοι αγώνες με Σακραμέντο, Ντάλας και Σανς δεν ήταν τόσο δύσκολοι.

Ήδη, έχουν αναπτύξει κόντρα οι δύο αυτές ομάδες, από πέρσι και γι' αυτό αναμένεται ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Το πιο δυνατό τεστ και για τους Γουόριορς, βέβαια, μέχρι να λάβει χώρα το επόμενο. Περίεργα και πονηρά τα χάντικαπ..
Επιλογή μου αποτελούν το over στο χάντικαπ +219.5 (1.93), ο Steph Curry 1ος σκόρερ (2.20), καθώς και το Double Double του Steph Curry (3.10).

~~ Οι αποδόσεις είναι Stoiximan ~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου