Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τα.. "Clutch" του Diebler

Γεια σας αλάνια !!!

Δε σταματάνε πουθενά οι Γουόριορς. Νίκη και στο ντέρμπι απέναντι στους Κλίπερς με 112-108, αφού όμως μετά το 87-95 ανέλαβε δράση ο Barnes και μετά με 2 πολύ κρίσιμα ο τεράστιος Steph Curry (31 πόντοι, 4 ασίστ). Βρίσκουμε ρυθμό χάρη στους.. "μαχητές", αλλά σήμερα δε θα πάω με Γουόριορς, αφού δεν παίζουν, μα με Euroleague και με Εφές Ανατολού. Πάμε να ξεκινήσουμε.

ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ - ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ : Περίπατο έκανε η Λαμποράλ Κούτσα, απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιμόζ (71-107), φτάνοντας στο ρεκόρ 2-1 για το Β όμιλο. Ουσιαστικά, "καθάρισε" το ματς στο ημίχρονο η Λαμποράλ, αφού προηγήθηκε με το εμφατικό 34-60, αφήνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο 2ο μισό του αγώνα. Πρώτος σκόρερ ο Adams για τους Ισπανούς με 18 πόντους. Το 4/4 έκανε στο πρωτάθλημα, νικώντας ΚΑΙ τη Γκραν Κανάρια με σκορ 77-67. Απ' την αντίπερα όχθη, η Εφές, πιάστηκε "αδιάβαστη" από την Τσεντεβίτα, η οποία εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Τούρκικης ομάδας, στο 2ο ημίχρονο κυρίως, έφτασε στη νίκη (75-81). Μεγάλη έκπληξη η ήττα της από την Τσεντεβίτα, κι έτσι συνεχίζει με ρεκόρ 2-1. Πρώτος σκόρερ για την Εφές ο Diebler με 15 πόντους. "Ξέσπασε", όμως, στην Μπουγιουκτσεκμετσέ με σκορ 61-91, συνεχίζοντας και στην Τούρκικη λίγκα με ρεκόρ 2-1.

Η Λαμποράλ, έχει μία από τις πιο.. "καυτές" έδρες στη φετινή Euroleague, ενώ και το ρόστερ που διαθέτει, μαζί με το Μπουρούση, είναι εξίσου εξαιρετικό. Η Εφές, ακόμη "ψάχνεται" με το νέο ρόστερ. Η λογική λέει πως θα είναι κλειστό ματς με κλειστές και πιεστικές άμυνες, αλλά δεν παύει να είναι ντέρμπι.

Εγώ επιλέγω το 2 με τα χάντικαπ +3.5 (1.88) και +2.5 (2.02), το δύσκολο 2 τελικό (2.30), αλλά και με πολύ ρίσκο θα πάρω ως 1ο σκόρερ το Diebler.

~~ Οι αποδόσεις είναι Stoiximan ~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου