Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ποιος πάει Νιου Τζέρσεϊ ;

Καλημέρα σας !!!

Επιστρέφουμε μετά από καιρό ξανά, φορώντας τη.. "φανέλα" του Bet.Tora, σε ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν έχει βγει 1ος, μα πολλοί τελευταίοι... Το στοίχημα, εννοούμε ! Δεν έχουμε βρει ευκαιρίες για να ανεβάσουμε κάποια μέρα μέσα στο Euro, ούτε εγώ, αλλά ούτε και οι άλλοι συνάδελφοι. Βρήκα τώρα λίγο χρόνο και θα ανεβάσω το μονό αποδεκτό μου. Είναι από Κόπα Αμέρικα, στον αγώνα Κολομβία - Χιλή.

(03:00) Colombia - Chile

Ο 2ος ημιτελικός του Copa America Centenario, όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στο μεγάλο τελικό. Καταιγίδα "απειλεί" το παιχνίδι αυτό, όπως είπαν οι μετεωρολόγοι, ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Χιλής Χουάν Αντόνιο Πίτσι, είπε: "Και οι μετεωρολόγοι κάνουν λάθη...".
 Στα δικά μας τώρα. Οι "Καφετέρος", μπορεί να δυσκολεύτηκαν με το Περού, αλλά πήραν την πρόκριση μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Με 2 νίκες και 1 ήττα, πέρασαν ως 1οι από τον όμιλο, ο οποίος δεν είχε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, παρά μόνο τις ΗΠΑ, τις οποίες κέρδισαν με 0-2. Αναμένεται να βασιστούν στην καλή αμυντική του λειτουργία και να "χτυπήσουν" σε αντεπιθέσεις, όποτε τους δοθεί η ευκαιρία, όπως έκαναν και στα προηγούμενα ματς. Το καλύτερο νέο είναι πως ο Πάκερμαν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Από την άλλη, η Χιλή είναι ο ορισμός της αλλαγής μιας ομάδας στο ποδόσφαιρο, αφού ό,τι έκανε η ομάδα στην αρχή με τον προηγούμενο γύρο, είναι άκρως συγκλονιστικό. Ξεκίνησε με ήττα από την Αργεντινή με 2-1, ενώ με την (-παραπάνω από 10 φορές-) κατώτερή της Βολιβία, χρειάστηκε πέναλτι στο 90+9' για να πάρει τους 3 βαθμούς. Ακολούθησε μετά το σαφώς πιο βελτιωμένο 4-2 με τον Παναμά, μέχρι να έρθει και το 7-0 κόντρα στο Μεξικό, που άφησε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Ως μεγάλο ατού, έχει την προϊστορία, καθώς και τις 2 φορές που συναντήθηκαν σε νοκ-άουτ αγώνα, νικητές ήταν αυτοί. Τεράστιο πλήγμα η απουσία του Αρτούρο Βιδάλ και λογικά τη θέση του θα την πάρει ο Ντίαζ.

Τα στατιστικά λένε:
Κολομβία: Goal/Goal και Over 2.5 στα 5 από τα 7 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας.
Χιλή: Over 2.5 στα 4 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας.

Πιθανές εντεκάδες:
Κολομβία: Οσπίνα - Ντίαζ, Μουρίγιο, Ζαπάτα, Αρίας - Τόρες, Σάντσες - Ροντρίγκεζ, Καρντονά, Κουαρδάδο - Μπακά
Χιλή: Μπράβο - Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μπουσεζούρ - Αράνγκιθ, Ντίαζ, Ερνάντες - Φουενσαλίδα, Βάργκας, Σάντσες

Πιστεύω πως είναι ματς του: "Μέχρι να μπει το πρώτο γκολ". Μόλις βάλει κάποια πρώτη γκολ, θα ανοιχτεί η άλλη και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους (βλ. ΗΠΑ - Αργεντινή). Βασική μου επιλογή, αποτελεί το Goal/Goal & Over 2.5 (συνδυασμός) και επόμενες τα Over 3.5, Over 130 λεπτά και γκολ στο 1ο δεκάλεπτο, με αποδόσεις 2.50, 4.00, 2.20 και 6.00, αντίστοιχα.

~Οι αποδόσεις είναι Bet365~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου