Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σε ποιανού τα χέρια ο τίτλος ;

Καλησπέρα !!!

Όπως όλοι καταλάβατε, σπάνια έως και ποτέ (δε) θα ξανασχοληθώ με βόλλεϋ. Μόνο την Αίγυπτο πιάσαμε, αφού η Σλοβακία κατάφερε να χάσει στο 5ο σετ, ενώ ήταν καλύτερο σε όλο το παιχνίδι και η Πολωνία έχασε με 1-3 μέσα στη χώρα της από τη Ρωσία. Ούτε λίγη δυσκολία δεν πρόβαλλε στην αντίπαλό της. Σήμερα, πάλι με τριάδα, από ποδόσφαιρο αυτήν τη φορά. Πάμε, λοιπόν:

(22:00) Internacional - Botafogo

Η Ιντερνασιονάλ, έχει αρχίσει να κάνει "κοιλιά", αφού μετά την ήττα με 3-2 εκτός έδρας απ' τη Φιγκεϊρένσε, ακολούθησε και το 1-1 με την Κοριτίμπα, πάλι μακριά απ' το Πόρτο Αλέγκρε. Παρ' όλα αυτά, δεν έχασε έδαφος. Παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας και απέχει 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παλμέιρας (1 αγώνα παραπάνω). Σημαντικό "ατού" της, είναι η πολύ καλή αμυντική της λειτουργία, καθώς έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ στα 5 τελευταία εντός έδρας. Με νίκη την ξεπερνάει και πάει αυτή στην κορυφή. Από την άλλη, η Μποταφόγκο δεν εμφανίζει καλή αγωνιστική εικόνα, γεγονός που δείχνει ολοένα και πιο έντονα ότι θα παλέψει φέτος για την παραμονή της στην κατηγορία. Μην ξεχνάμε, όμως, πως ανέβηκε τη φετινή σεζόν από τη 2η κατηγορία. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση, έχουν μαζέψει 9 βαθμούς (2-3-5). Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας μεταξύ των 2 ομάδων και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά. Επιλέγω τη νίκη της Ιντερνασιονάλ.

(03:00) Argentina - Chile

Το ίδιο ζευγάρι είχε εμφανιστεί και στον τελικό του Copa America το 2014, με τη Χιλή να κατακτάει το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι. Φέτος, όμως, είναι μια πολύ πιο δυνατή Αργεντινή, όπου το έδειξε και κόντρα στην οικοδέσποινα ΗΠΑ, την οποία απέκλεισε με το εμφατικό 0-4. Πιο κοντά από ποτέ έχει φτάσει η Αργεντινή και με οδηγό και συνοδηγό τους Μέσι και Λαβέτσι, αντίστοιχα, μπορούν να το πετύχουν. Η Χιλή, μετά την ισοπαλία με τη Βολιβία που την έβαλαν σε... μπελάδες, έχει βρει τον καλό της εαυτό και έφτασε εδώ αποκλείοντας Μεξικό (0-7!!!) και Κολομβία (0-2), ενώ στη φάση των ομίλων κέρδισε με 4-2 τον Παναμά και πέρασε. Μπορεί να την κοντράρει στα ίσια η Χιλή και γιατί να μην το κάνει ; Επιλέγω το Over.

(01:00) Portland Timbers - Houston

Πολύ καλό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο "Providence Park", έδρα του Πόρτλαντ. Δε μπαίνουν πολλά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια, όσο δείχνει η προϊστορία, αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά του φετινού πρωταθλήματος, παρατηρούμε πως στα παιχνίδια των γηπεδούχων (ανεξαρτήτως αντιπάλου) μπαίνουν 3.3 γκολ Μ.Ο. ανά αγώνα, ενώ στα παιχνίδια του Χιούστον 2.8 γκολ Μ.Ο. ανά αγώνα. Δηλαδή, περίπου 3 γκολ. Θα πάω κόντρα στην προϊστορία και θα πάρω το Over, λόγω των φετινών αποτελεσμάτων των 2 αυτών ομάδων.

Οι προτάσεις μας, επιγραμματικά:

(2390) Interacional - Botafogo [Internacional/1.50)
(581) Argentina - Chile [Over/2.00)
(2402) Portland Timbers - Houston [Over/1.70]

Συνολική απόδοση: 5.10 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου