Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Χαμηλό ποντάρισμα

Γεια σας, παιδιά !!!

Εχθές είχαμε μια αποτυχημένη μέρα, αφού ανεβάσαμε πάλι τριάδα και βγάλαμε 1/3. Τα άλλα δύο παιχνίδια, τα χάσαμε για 1 γκολ. Υπάρχει μεγάλη αποτυχία, δε βγάζουμε δελτίο ούτε σε διάρκεια 2 και 3 μηνών. Απόψε, αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο και με βόλεϊ, μπας και μπορέσουμε να ρεφάρουμε από ένα διαφορετικό άθλημα από τ' άλλα. Όπως ξέρετε, παίζετε με πολύ χαμηλό ποντάρισμα, καθώς οι αποδόσεις είναι μεγάλες. Πάμε να δούμε:

(21:00) Czech Republic - Slovakia

Η Τσεχία βρίσκεται στην 28η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με 37 βαθμούς, ενώ η Σλοβακία είναι 35η, με 25 βαθμούς. Δεν απέχουν πάρα πολύ, πάνω-κάτω είναι ισοδύναμες ομάδες. Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Κούβα και Ολλανδία, όπου και τα παιχνίδια αυτού του ομίλου της 2η εβδομάδας, γίνονται στη χώρα της Σλοβακίας. Η Τσεχία, στον προηγούμενο όμιλο που έγινε στη χώρα της (Καναδά, Κίνα, Αίγυπτος), πήρε 1 νίκη με Κίνα (1-3) και 2 ήττες από Αίγυπτο και Καναδά (2-3, 1-3, αντίστοιχα). Η Σλοβακία, αντιμετώπισε Πορτογαλία, Τουρκία, Ολλανδία, όπου από αυτές κέρδισε μόνο Πορτογαλία (2-3) κι αυτή με δυσκολία. Εδώ, θα πάω με τον παράγοντα έδρα και θα πάρω το "διπλό".

(21:10) Poland - Russia

Η Πολωνία είναι 2η παγκοσμίως (!), με 286 βαθμούς, ενώ η Ρωσία είναι 3η, με 274 βαθμούς. Ντέρμπι των 2 μεγαλύτερων ομάδων παγκόσμια (μετά τη Βραζιλία, που είναι 1η), δηλαδή. Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Γαλλία και Αργεντινή, όπου και τα παιχνίδια αυτού του ομίλου της 2η εβδομάδας, γίνονται στη χώρα της Πολωνίας. Η Πολωνία, στον προηγούμενο όμιλο που έγινε στη Ρωσία (Ρωσία, Βουλγαρία, Σερβία), πήρε 1 νίκη με τη Βουλγαρία (1-3) και 2 ήττες από Ρωσία και Σερβία (0-3 και από τις 2). Η Ρωσία, αντιμετώπισε Πολωνία, Βουλγαρία, Σερβία και αυτή, όπου έκανε το 2/3, χάνοντας μόνο από Σερβία, με... "κάτω τα χέρια" (0-3). Εδώ, θα πάω με τον παράγοντα έδρα ξανά και θα πάρω τη νίκη της Πολωνίας, που δίνεται ως αουτσάιντερ για κάποιον περίεργο λόγο.

(00:00) Egypt - Japan

Η Αίγυπτος βρίσκεται στην 17η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με 73 βαθμούς, ενώ η Ιαπωνία είναι λίγο πιο πάνω (14η), με 106 βαθμούς. Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Τουρκία και Φινλανδία, όπου και τα παιχνίδια αυτού του ομίλου της 2η εβδομάδας, γίνονται στην Αίγυπτο. Η γηπεδούχοι, στον προηγούμενο όμιλο που έγινε στη Τσεχία (Καναδάς, Κίνα, Τσεχία), πήρε 2 νίκες με Τσεχία (2-3) και Κίνα (3-0) και έχασε μόνο απ' τον Καναδά (0-3). Οι Γιαπωνέζοι, αντιμετώπισαν Νότια Κορέα, Κούβα και Φινλανδία , όπου στη χώρα της που έγιναν τα παιχνίδια έκαναν το 2/3, χάνοντας μόνο από Κούβα, με υπερβολική δυσκολία (2-3). Πάλι θα επιλέξω την έδρα εδώ, αφού και οι 2 αυτές ομάδες είναι της ίδιας δυναμικότητας, ή ελάχιστα παραπάνω η Ιαπωνία, λόγω της θέσης της. Άρα, νίκη της Αιγύπτου βλέπω.

Οι προτάσεις μας, επιγραμματικά:

(4925) Czech Republic - Slovakia [Slovakia/1.85]
(4930) Poland - Russia [Poland/2.05]
(4933) Egypt - Japan [Egypt/1.80]

Συνολική απόδοση: 6.83 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου