Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Θα μας... "χαμογελάσουν" οι γυναίκες ;

Γεια σας και πάλι !!!

Επιστρέψαμε ξανά στα... βάσανα, μετά από -κάτι σαν- ρεπό 2 μηνών. Έχουμε πει πως τα σκορ θέλουνε να υπάρχουν και στατιστικά με τα οποία να "συμφωνούν". Έψαξα και βρήκα ένα τέτοιο, στο οποίο, όμως, δε μας δείχνει κάτι η προϊστορία (μόλις 2 ματς έχουν παίξει), αλλά οι προηγούμενοι αγώνες των 2 ομάδων. Αμερική γυναίκες, αν και όπως καταλάβατε... Δεν έχω ξανακουμπήσει κάτι τέτοιο πιο πριν στη ζωή μου, και ήρθε η ώρα να το κάνω τώρα. Πάμε να το δούμε:

(02:30) Orlando Pride Womens - Houston Dash Womens

Δεν ξέρω για τι ματς πρόκειται, αλλά αυτό που κοιτάω εδώ είναι τα στατιστικά. Δυσκολεύονται πάρα πολύ να σκοράρουν αμφότερες, ενώ οι γηπεδούχες διαθέτουν εξαιρετική άμυνα. Είδα και τα προηγούμενά τις παιχνίδια και παρατήρησα πως έχουν σερί 7 αγωνιστικών που είτε κερδίζουν, είτε χάνουν, με 2 συγκεκριμένα σκορ κάθε φορά. Αυτά είναι το 1-0 και το 2-0. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενες δέχονται εύκολα 1 γκολ, αλλά όχι άλλο (συνήθως), ή τουλάχιστον έτσι λένε τα 4 τελευταία τους, όπου έχουν ισάριθμες ήττες με 1-0. Πριν 1 μήνα ξανάπαιξαν μαζί και το τελικό σκορ ήτανε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Δε γνωρίζω ομάδες, παίκτριες, προπονητές, γήπεδα και τέτοια, αλλά αυτά που "άκουσα" ήταν τα στατιστικά, ξαναλέω... Θα πάω με το φαβορί εδώ και θα πάρω τα σκορ 1-0 (5.00) και 2-0 (7.50).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου