Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Όπως χθες...

Καλησπέρα !!!

Περιμέναμε να βγάλουμε μια ΤΑΜΕΙΑΡΑ τόσο καιρό και, επιτέλους, ήρθε μετά από 2και μήνες που δεν ανεβάζαμε. Συγκεκριμένα, πιάσαμε το 1-0 σκορ των γυναικών του Ορλάντο, με γκολ 90+2'. Πείτε το και τύχη του πρωτάρη ! Σήμερα, θα πάω ξανά με σκορ από γυναίκες. Πάμε, λοιπόν:

(02:30) New York Flash Womens - Boston Breakers Womens

Περίπου στα μισά του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχες βρίσκονται στη θέση 4, μαζί με το Ορλάντο Πράιντ που έχουν 1 αγώνα παραπάνω (το χθεσινό που μας πλήρωσε ιδανικά!). Οι φιλοξενούμενες, είναι τελευταίες με μόλις 4 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές, έχοντας ρεκόρ 1-1-7. Η προϊστορία των 2 ομάδων, δείχνει πολύ "έντονα" τα 2-2 και 2-1, ενώ λιγότερες φορές έχει εμφανίσει τα 3-1, 3-2. Δε διαθέτει δυνατή άμυνα το Μπόστον, αλλά δεν έχουν και επίθεση που "τρομάζει" οι πρώτες. Στα προηγούμενά τους παιχνίδια, έχει εμφανιστεί πολύ το 1-0, αλλά σήμερα δεν προβλέπεται να είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα για τη Νέα Υόρκη, εκτός κι αν δε θα μπορέσουν να είναι αποτελεσματικές στις πολλές φάσεις (εικάζω) που θα τις δοθούν.

Πολύ κακή αμυντικά η ομάδα του Μπόστον, μπορούν να το εκμεταλλευτούν αυτό οι Νεοϋορκέζες. Θα επιλέξω τα σκορ 2-1 (7.25), 3-1 (9.75) και 4-2 (40.00), με το τελευταίο να το βάζω στην... κατηγορία των πιο ρισκαδόρικών μου επιλογών. Άρα καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό... Το χαμηλότερο ποντάρισμα απ' όλα, ακόμη και αν έχεις για να δώσεις.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου