Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Με βόλλεϋ από νωρίς

Καλημέρες !!!

Η ατυχία μας, δεν έχει όρια δυστυχώς, αφού εχθές δώσαμε 4 επιλογές. Βγάλαμε την πρώτη από το 9' και στο καπάκι έγινε το 0-2 στο 12', με αποτέλεσμα να θέλουμε 1 γκολ από την Κολομβία για να πιάσουμε και 2ο ή 2 γκολ για να πιάσουμε κι άλλο. Δυστυχώς, λίγο πολύ ο "διαιτητής" που έδωσε ανύπαρκτη κόκκινη και όχι 2 πέναλτι, λίγο πολύ ο πεσμένος ρυθμός μετά την 1.30ωρη διακοπή λόγω καταιγίδας και χαλαζιού (όπως είχαμε πει), δε μας έφερε στην επιτυχία. Γιατί αν βγάζαμε 2 και πάνω είναι σίγουρα επιτυχία ! Τέλος πάντων. Για σήμερα έχω επιλέξει μονό από βόλλεϋ, για πρώτη μου φορά. Θα είναι και η τελευταία ; Θα δείξει... Πάμε να το δούμε:

(09:10) Spain - Chinese Taipei / Taiwan

Στο Καζακστάν θα διεξαχθεί το παιχνίδι αυτό, όπως και όλα τα παιχνίδια της 2ης φάσης. Οι τυπικά γηπεδούχοι, βρίσκονται στη θέση 38 της παγκόσμιας κατάταξης και έχουν δώσει 3 αγώνες έως τώρα, στο Μεξικό. Νίκησαν τους διοργανωτές και τους Γερμανούς (Νο9 παγκοσμίως!) με 2-3 και 1-3, αντίστοιχα, και έχασαν από τους πιο "αδύναμους" του ομίλου, Μαυροβούνιους, με 2-3. Υπάρχει τεράστια κόπωση στους Ισπανούς, αφού έφτασαν στο Καζακστάν μετά από ταξίδι 35 ωρών, με ενδιάμεση στάση στην Ισπανία. Στην αντίπερα όχθη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι, βρίσκονται κι αυτοί στην 38η θέση παγκοσμίως (ισοβαθμούν με τους σημερινούς αντιπάλους τους). Έδωσαν 3 αγώνες, επί Ελληνικού εδάφους, κέρδίζοντας με 3-0 το Πουέρτο Ρίκο (!), χάνοντας, όμως, με 3-0 από το Καζακστάν (με μεγάλα σετ: 47,48 και 54) και από την Εθνική μας ομάδα με 3-1 (πήρανε το 1ο σετ). Μαχητική πολύ η Κινέζικη Ταιπέι, δεν... "παραδίδει τα όπλα" εύκολα. Πόσο μάλλον με αυτήν την Ισπανία, που είναι πάρα πολύ κουρασμένη, μετά από την όλη διαδρομή τους για το Καζακστάν.

"Περίεργες" οι αποδόσεις, εδώ, δε με κάνουν να πιστεύω πως θα πέσει άμαχη η Κινέζικη Ταϊπέι. Καλές επιλογές φαντάζουν τα +2.5 σετ του Ταϊβάν, με απόδοση 2.25, και το Over 140.5, με απόδοση 1.91, αφού δεν πιστεύω να πάει 3-0 το ματς.

~Οι αποδόσεις είναι Stoiximan~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου