Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ακλόνητα φαβορί

Καλησπέρα σε όλους !!!

Μία από τις χειρότερες ημέρες, αν όχι η χειρότερη, ήταν η χθεσινή, αφού δε βγάλαμε ούτε 1 από τα 4. Όχι ότι με 1/4 θα παίρναμε τίποτα, απλά λέω... Δε μας βγήκε καλά η επανέναρξή μας, μετά από 2 περίπου μήνες, αλλά όπως ξέρουμε όλοι, το φετινό Euro είναι το χειρότερο, από πλευράς θεάματος. Παρ' όλα αυτά, θα πάω πάλι με Euro, μπας και... Λοιπόν:

Ώρα 16:00, ΓΑΛΛΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ, κωδικός 539: Η Γαλλία τερμάτισε 1η στη φάση των ομίλων, και μάλιστα ήταν η 2η καλύτερη, πίσω από την Ουαλία (μία ακόμη τεράστια έκπληξη, εχθές πέρασε στους 8). Η Ιρλανδία, κατάφερε να περάσει για 1η φορά στην ιστορία της στη φάση των 16 του Euro, τερματίζοντας 3η και μάλιστα η 2η καλύτερη 3η. Το ακλόνητο φαβορί είναι η Γαλλία, στην αποψινή αναμέτρηση, μιας και το Euro γίνεται και στην έδρα της. Στηρίζει (σχεδόν) όλο της το παιχνίδι στον Παγιέ, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει "πιάσει" και με το παραπάνω. Μάλιστα, στο 1ο παιχνίδι, έβαλε το νικητήριο γκολ, κόντρα στη Ρουμανία. "Αναζητούνται" οι Γκριεζμάν και Πογκμπά. Ένα... χέρι, έχει σημαδέψει την Ιρλανδία. Ο λόγος, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2006, που στην παράταση (103') έβαλε το γκολ της πρόκρισης ο Γκαλάς, ενώ πιο πριν είχε κάνει ξεκάθαρο χέρι ο Ανρί. Θέλει να αποκλείσει τους "Τρικολόρ", πράγμα που φαντάζει δύσκολο, αλλά μόνο που έφτασαν εδώ, είναι μεγάλη επιτυχία. Η μεγαλύτερη της ιστορίας της, θα έλεγα. Κλάσεις ανώτερη η Γαλλία, θα τη βάλω να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα (2.60), με ειδικό κωδικό 263.

Ώρα 19:00, ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ, κωδικός 540: Η Γερμανία πέρασε ως 1η από τον 3ο όμιλο, αφήνοντας πίσω της Πολωνία και Β. Ιρλανδία (αποκλείστηκε εχθές απ' την Ουαλία, με 1-0). Η Σλοβακία, πέρασε επειδή βρέθηκε στην 3η θέση και μάλιστα ήταν και η καλύτερη των 3ων. Οι 2 ομάδες, αναμετρήθηκαν και σε φιλικό, πριν λίγες εβδομάδες, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-3 (!). Βέβαια, δεν έπαιζαν αυτοί οι παίκτες στη Γερμανία. Διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας παίκτες οι Γερμανοί, και όλοι γνωρίζουμε το που μπορεί να φτάσει, όπως και να παίζει σε 1 ή 2 παιχνίδια. Η Σλοβακία, σίγουρα έχει κάνει την υπέρβαση. Βλέπουμε έναν εξαιρετικό Χάμσικ, ενώ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βάις, και ο νυν του ΠΑΟΚ, Μακ, έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία. Είναι ομάδα με συγκεκριμένο όριο δυνατοτήτων και γι' αυτό όλοι πιστεύουμε πως η... πορεία της (γιατί πορεία είναι που έφτασε μέχρι εδώ), σταματάει εδώ. Βλέπω πάλι γκολ νωρίς, όπως και στο φιλικό, και θα πάρω αυτό. Over 1.5 1ου ημιχρόνου (2.85), δηλαδή.

Ώρα 22:00, ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ, κωδικός 541: Η Ουγγαρία, τερμάτισε 1η (!) και σίγουρα έχει κάνει ΤΗΝ υπέρβαση. Το Βέλγιο, τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από την Ιταλία, η οποία ήταν και η μόνη ομάδα που το νίκησε (0-2). Οι τυπικά γηπεδούχοι, έφεραν ισοπαλία με 3-3, απέναντι σε μια Πορτογαλία, η οποία μπορεί να προκρίθηκε εχθές (με Κροατία), αλλά δεν τρομάζει. Το Βέλγιο, έχει βγάλει την καλύτερη... "φουρνιά" ποδοσφαιριστών, τα τελευταία χρόνια, και δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί για κατάκτηση. Με τις πιθανές αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στις επόμενες φάσεις, πάει φουλ για τελικό. Εκεί βλέπουμε... Θα βάλει γκολ από νωρίς, ελπίζω να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα. Επιλέγω, λοιπόν, να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα (2.95), με ειδικό κωδικό 265.

Ώρα 03:00, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΧΙΛΗ, κωδικός 581: Η Αργεντινή απέκλεισε την οικοδέσποινα ΗΠΑ, με το εμφατικό 0-4. Η Χιλή, με 2 γκολ από νωρίς (9' και 12'), αιφνιδίασε τους "Καφετέρος" και τους απέκλεισαν με 0-2, σε ένα ματς που είχε 2ωρη διακοπή στο ημίχρονο. Επανάληψη του τελικού το 2014 είναι ο σημερινός αγώνας, όπου τότε η Χιλή ήταν η πρωταθλήτρια, "αποκλείοντας" τους "Αλμπισελέστε" στα πέναλτι. Απόψε, τεράστιο φαβορί θεωρείται -και είναι- η Αργεντινή, αλλά η Χιλή της αρχής με την τωρινή είναι άκρως αντίθετοι. Απρόβλεπτοι οι τυπικά φιλοξενούμενοι, το έδειξαν και με το Μεξικό, το οποίο απέκλεισαν με το... θρίαμβο του 0-7. Το 2ο ζευγάρι που ήταν για τελικό, πίσω από το Αργεντινή-Βραζιλία που πάντα είναι το 1ο, θα είναι σίγουρα ντέρμπι. Βλέπω πιο δυνατούς τους παίκτες της Αργεντινής, πάντως, εκτός από το μεγάλο σκορ. Θα βάλουν γκολ και στα 2 ημίχρονα, πιστεύω, και θα πάω με αυτό. Να σκοράρει η Αργεντινή και στα 2 ημίχρονα (2.95), με ειδικό κωδικός 263.

Σύστημα: 2-3-4 > 2.75 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου