Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Πάμε Βραζιλία ;

Καλημέρα σας !!!

Πριν 4 μέρες, ήταν η τελευταία φορά που ανέβασα, όπου έδωσα παιχνίδι βόλλεϋ και έβγαλα το 1 από τα 2 σημεία που έδωσα. Δηλαδή, 50% επιτυχία. Σκοπός μας, είναι το κέρδος και όχι να γίνουμε πλούσιοι απ' το στοίχημα, γιατί όποιοι παίζουν/έπαιξαν με αυτό το σκεπτικό και τη νοοτροπία, βγήκαν "ταπί" ή και χαμένοι, τουλάχιστον. Βόλλεϋ, θα έχουμε πάλι αύριο, οπότε σήμερα θα πάω με ένα Βραζιλιάνικο ματσάκι, το οποίο και μου φάνηκε ύποπτο. Για πάμε:

(03:30) America Mineiro - Corinthians

Οι γηπεδούχοι, μετράνε 6 "άσσους", στα 10 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας. Οι φιλοξενούμενοι, μετράνε 8 "άσσους", στα 10 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας, εκ των οποίο οι 7 είναι συνεχόμενοι ! Έχουν αγωνιστεί ξανά 5 φορές στο παρελθόν, όπου τα 4 παιχνίδια τα πήρε η γηπεδούχος. Τα 3 ήταν 2-1, ενώ και τα 4 ήταν over 2.5 και goal/goal. Επίσης, έχουν κλειδώσει οι επιλογές "1-Χ-2" (-και δεν είναι οι μόνες-) στην εταιρεία "888Sport" (εδρεύει στο Γιβραλτάρ), ενώ σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες δέχεται πολλά πονταρίσματα το "διπλό", γι' αυτό και υπάρχει τρελή πτώση του σημείου. Η μεγαλύτερη απόδοση στο "διπλό" (2.15), βρίσκεται στη "William Hill" (έχει έδρα στο Γιβραλτάρ), όπου αυτή η εταιρεία θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες αλλά και περίεργες... Αξιοσημείωτο είναι, πως η "BET365" (εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο), που είναι η κορυφαία των κορυφαίων εταιρεία (όπως έχει πει πολύς κόσμος), έχει δώσει τον "άσσο" στην απόδοση του 4.00, που κατά τη γνώμη μου είναι παραπλανητική. Η μεγαλύτερη απόδοση του Χ (3.46), δίνεται στην "Pinnacle", μια εταιρεία που εδρεύει στο Κουρασάο της Βενεζουέλας, η οποία συνορεύει με τη Βραζιλία. Ίσως και να ξέρει τα... τερτίπια των Βραζιλιάνικων αγώνων. Άλλο ένα στοιχείο, που πιστεύω θα βοηθήσει πολύ στο ποντάρισμά μας, είναι πως η προϊστορία τους δείχνει 5/5 Over 2.5, ενώ όλα έχουν συνοδευτεί και με Goal/Goal. Η γηπεδούχοι, σκοράρουν 2.4 γκολ Μ.Ο.Ο ανά παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι 2.5. Κλειδωμένες και οι επιλογές "Over/Under 2.5" στην εταιρεία "888Sport". Η μεγαλύτερη τιμή του "Over 2.5" (2.23), βρίσκεται στην "188Bet" (έδρα της, η Ασία). Λίγο παραπάνω από το φυσιολογική, λίγο υπερβολική. Στο 1.75 είναι το "Under 2.5" στην "Pinnacle", όπου και είναι το μεγαλύτερο.

Επειδή μου αρέσουν τα λογοπαίγνια, θα... "πιάσω" το δωράκι του 1Χ "απ' τα μαλλιά", με απόδοση 1.83, ενώ μου αρέσει η απόδοση του συνδυασμού Over 2.5 & Goal/Goal (2.60) και θα το επιλέξω.

~Οι αποδόσεις είναι bet365~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου