Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Προσπάθεια για διάκριση

Την καλησπέρα μου !!!

Τελευταία φορά που ανέβασα ήτανε 25 Απριλίου, και από τότε δε βρήκα την ευκαιρία να ξανανεβάσω, λόγω κάποιον προβλημάτων, τα οποία ας πούμε λύθηκαν. Πάμε στα... του θέματός μας. Φτάσαμε στη φάση των 16 του Euro, με τα 3 από τα 8 ματς να γίνονται σήμερα, ενώ τα ξημερώματα γίνεται ο Μικρός Τελικός του Copa America. , ΗΠΑ - Κολομβία. Πάμε να δούμε το σημερινό συστηματάκι μας:

Ώρα 16:00, ΕΛΒΕΤΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ, κωδικός 536: Η Ελβετία ως 2η πέρασε με το "Χ" που βόλευε και τη Γαλλία και αντιμετωπίζει την Πολωνία που τερμάτισε κι αυτή στην ίδια θέση, πίσω από τη Γερμανία. Η Ελβετία διαθέτει λίγο πιο χαμηλό ρόστερ από τη Πολωνία. Παρ' όλα αυτά, είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, που με Σακίρι και Σεφέροβιτς μπορεί να πετύχει εύκολα γκολ. Δε θα έλεγα το αντίθετο και για τους τυπικά φιλοξενούμενους, αφού έχουν Λεβαντόφσκι, Μίλικ και... Μπλαστζικόφσκι. Θα επιλέξω, όμως, το Over 1.5 γκολ της Πολωνίας (2.95), αφού μπορούν πιο εύκολα να σκοράρουν. Έστω και λόγω Λεβαντόφσκι.

Ώρα 22:00, ΚΡΟΑΤΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, κωδικός 538: Η Κροατία πέρασε ως 2η από τον 4ο όμιλο, νικώντας την τελευταία αγωνιστική της Ισπανία, με ανατροπή (2-1). Η Πορτογαλία, πέρασε απ' την... κατηγορία των 3ων, ενώ κινδύνευσε να μείνει και εκτός συνέχειας (!). Οι τυπικά γηπεδούχοι, έπαιξαν την καλύτερη μπάλα στη φάση των ομίλων, κατά την ταπεινή μου άποψη, κι αυτό φάνηκε με το 3/3 που έκανε, καθώς ήταν και η μόνη ομάδα που το κατάφερε αυτό. Η Πορτογαλία, δε θυμίζει ομάδα που είναι ένα απ' τα φαβορί για την κατάσταση και σε καμία περίπτωση δε φαίνεται ικανή να μπορέσει να αποκλείσει την Κροατία. Βρίθει σε όλες της θέσεις η Κροατία, όπου ξεχωρίζουν οι Μάντζουκιτς, Πέρισιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς και πολλοί άλλοι, καθώς αυτοί είναι μόνο τα αστέρια της ! Επιλέγω το να σκοράρει η Κροατία και στα 2 ημίχρονα (4.50), με ειδικό κωδικό 263.

Ώρα 19:00, ΟΥΑΛΙΑ - Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ, κωδικός 537: Η Ουαλία πέρασε (!) από το 2ο όμιλο, χάνοντας από την Αγγλία, πάντως. Αυτό είναι και το άκρως ενυπωσιακό. Η Βόρεια Ιρλανδία πέρασε ως 1 από τις καλύτερες τρίτες, από των 4ο όμιλο. Πιο δυνατή ομάδα φαίνεται να είναι η Ουαλία, που είναι και ο... ορισμός της "έκπληξης" στη διοργάνωση. Η Βόρεια Ιρλανδία, όμως, διαθέτει κι αυτή ένα καλό ρόστερ, που μπορεί να δυσκολέψει του Ουαλούς. Δε νομίζω, όμως, να δυσκολευτούν να πετύχουν 2 γκολ, καθώς το 1 είναι για 'μένα σίγουρο, από το Μπέιλ. Επιλογή μου, αποτελεί το Over 1.5 γκολ της Ουαλίας (2.30).

Ώρα 03:00, ΗΠΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ, κωδικός 580: Μικρός Τελικός του Copa America, η ΗΠΑ αποκλείστηκε από την Αργεντινή (0-4!!) και η Κολομβία από τη Χιλή (0-2, από το 12'). Η οικοδέσποινα ΗΠΑ, θέλουν να πάρουν τουλάχιστον την 3η θέση, απέναντι στους "Καφετέρος" που στη φάση των ομίλων του είχανε κερδίσει με 0-2. Επιστρέφουν οι Τζόουνς, Μπεντόγια και Γουντ, οι οποία έλλειψή τους με την Αργεντινή, φάνηκε κατά πολύ. Πολύ ποιοτικοί οι παίκτες και των 2 ομάδων, αφού δεν κατάφεραν να πάνε στον τελικό, λογικά θα παίξουν ανοιχτά και οι 2 ομάδες. Επιλέγω το Over 1.5 γκολ και στα 2 ημίχρονα (4.60), με ειδικό κωδικός 293.

Σύστημα: 2-3-4 > 2.75 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου