Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Επιτέλους Ευρώπη

Καλησπέρα σας !!!

Η πρεμιέρα της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι απόψε, με 4 ματς να τραβάνε το ενδιαφέρον. Βέβαια, γίνονται και 4 αγώνες, από το Europa League. Γεμάτο και από φιλικά το κουπόνι μας, καθώς και από όλες τις κατηγορίες της Φινλανδίας. Δε θα πάω, πάντως με τις Φινλανδίες, αφού αυτές οι ομάδες φέρνουν μόνο over και τα over τους είναι όλα του 1.35 και του 1.40. Επέλεξα να πάω με Ευρώπη απόψε. Πάμε να δούμε:

Ώρα 19:00, ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ., κωδικός 2474: Η Παρτιζάνι τερμάτισε στη 2η θέση του Αλβανικού πρωταθλήματος, κι έτσι ξεκινάει τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον 1ο προκριματικό γύρο. Σε αυτούς τους 2 αγώνες με τη Σλόβαν, "μπαίνει" ως αουτσάιντερ και καλείται να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια, απέναντι σε μία ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο. Η φιλοξενούμενοι, τερμάτισαν και αυτοί στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Σλοβακίας, πίσω από την πρωταθλήτρια Τρέντσιν, με 12 βαθμούς διαφορά. Η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση 6 παικτών, ενώ αποχώρησαν 2. Στα 2 φιλικά που έδωσα, ηττήθηκε με 0-4 από τη Σλάβια Πράγας (!) και με 1-2 απ' τη Μποέμιανς. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, βέβαια, για να βγάζουμε συμπεράσματα. Βάση ποιότητας, ανώτερη η Σλόβαν και γι' αυτό θα πάω με το 2 τελικό (1.98).

Ώρα 19:00, ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ - ΛΙΝΚΟΛΝ, κωδικός 2036: Επιστρέφει μετά από 4 χρόνια η Εσθονική ομάδα στο Champions League. Η τελευταία της φορά, ήταν το 2012, όπου και αποκλείστηκε από τη Βασιλεία στο 2ο προκριματικό γύρο. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Νόρμπερτ Χουρτ επισήμανε πως δε μπόρεσε να συλλέξει κάποιο στοιχείο για το τι είδους ομάδας είναι η Λίνκολν, ενώ πρόσθεσε "Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί". Η Λίνκολν, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ, είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας, τα τελευταία 2 χρόνια. Το ντεμπούτο της το έκανε το 2014, με αντίπαλο την Τόρσαβν, από την οποία αποκλείστηκε (συνολικό σκορ 3-6), ενώ την επόμενη χρονιά απέκλεισε τη Σάντα Κολόμα (2-1 σύνολο), αλλά έμεινε εκτός διοργάνωσης από τη Μίντιλαντ (0-3 σύνολο) στο 2ο προκριματικό γύρο. Δε έχει ελπίδες η Λίνκολν κόντρα στους Εσθονούς, καθώς η διαφορά ποιότητας είναι τεράστιες. Ο "άσσος" δεν έχει αξία, γι' αυτό και θα επιλέξω το συνδυασμό 1&Over, που πληρώνει καλύτερα (2.08).

Ώρα 20:00, ΒΑΛΕΤΤΑ - ΤΟΡΣΑΒΝ Β36, κωδικός 2038: Το φαβορί για την πρόκριση είναι η Βαλέτα σε αυτό το ζευγάρι, με τους Μαλτέζους να συμμετέχουν διαρκώς στα προκριματικά της Ευρώπης από 2008, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να φτάσει στους ομίλους. Είναι η κυρίαρχος στη Μάλτα, αφού τα τελευταία 6 χρόνια μετράει 4 τίτλους. Μεγάλη απώλεια η αποχώρηση του ηγέτη, Καρίμ Ναφτί, όπου, όμως, αυτό ήταν η μοναδική αλλαγή στο ρόστερ. Οι φιλοξενούμενοι, έχουν να θυμούνται την τελευταία τους νίκη στην Ευρώπη, η οποία έγινε απέναντι σε ομάδα απ' τη Μάλτα, πριν από 10 χρόνια (με Μπιρκιρκάρα, 5-2 σύνολο). Υπάρχει διαφορά ποιότητας εδώ, αλλά η Βαλέττα δεν είναι και... μεγαθήριο για την Τόρσαβν. Βλέπω να σκοράρουν αμφότερες απόψε, αφού και οι 2 ομάδες μπορούν να βάζουν γκολ. Goal/Goal (2.10).

Ώρα 21:15, ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, κωδικός 3250: Γνώριμη η Σερβία στους Έλληνες, αφού πρόπερσι μας απέκλεισαν από τη συνέχεια του Μουντομπάσκετ. Επίσης, υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν αγωνιστεί/αγωνίζονται σε Ελληνικές ομάδες. Μερικοί από αυτούς είναι οι Ραντούλιτσα, Κούζμιτς (Παναθηναϊκό) ή Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακό). Από την άλλη, η Ελλάδα έχει βελτιωθεί κατά πολύ με την είσοδο των Αντετοκούbros στο ρόστερ και σε περίπτωση που περάσει από το Προολυμπιακό, έχει τις βάσεις για να φτάσει ψηλά στην Ολυμπιάδα. Σήμερα, το παιχνίδι είναι το τελευταίο φιλικό των 2 ομάδων πριν το Προολυμπιακό και θα παίξουνε κανονικά. Θα πάω με τη νίκη της Ελλάδας (2.55), αφού κατά τη γνώμη μου, είμαστε καλύτεροι από τους Σέρβους. 

Ώρα 19:30, ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΣΤΕΑΟΥΑ, κωδικός 2421: Φιλικό προετοιμασίας των 2 ομάδων, δε θα παίξουν οι βασικοί παίκτες, λογικά θα πάνε με αναπληρωματική εντεκάδα. Έψαξα και λίγο τους προηγούμενους αγώνες των 2 ομάδων, μεταξύ τους, και είδα πως έχουνε μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Και οι 2 ομάδες είναι τα βασικά... "πιστόλια" στις χώρες τους, αλλά δεν είναι τα μοναδικά. Ελπίζω, να σκοράρουν αμφότερες και να μπει και 1 παραπάνω γκολ. Επιλέγω το Over 2.5 (1.75).

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου