Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Για 2πλασσιασμό... και κάτι

Γεια σε όλους τους φίλους μας !!!

Επέστρεψα, λοιπόν, κι εγώ και είμαι έτοιμος να δίνω σημαντικό παρόν κάθε μέρα. Ξαναρχίσαμε τα "1 match lose" στα δελτία μας και αυτό γίνεται -συνήθως- στο 1 γκολ που δε μπαίνει ή και που μπαίνει. Μας περιμένει Σαββατοκύριακο, με πάνω από 200 αγώνες να βρίσκονται στο κουπονάκι μας. Απόψε Σάββατο, θα πάω με μια φαινομενικά και θεωρητικά εύκολη 3άδα (τίποτα δεν είναι εύκολο στο στοίχημα). Πάμε να τη δούμε:

Μια ανάσα απ' τον τίτλο θέλει να βρεθεί η Μπάγερν, αφού απόψε παίζει με τη Χέρτα, στο Βερολίνο. Στο +7 από τη 2η Ντόρτμουντ, βρίσκονται οι "Βαυαροί", καθώς απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές, μαζί με τη σημερινή. Η μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος, η Χέρτα, βρίσκεται στη ζώνη των Play-Offs του Champions League και στο +4 από τη ζώνη του Europa League. Απόψε φιλοξενούν τη σαφώς δυνατότερη Μπάγερν. Δεν πιστεύω πως θα δυσκολευτεί η Μπάγερν να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρωτευουσιάνων. Αξίζει το 2 τελικό.

Στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ, φιλοξενεί τη Νιούκαστλ. Κυνήγι για ευρωπαϊκό εισιτήριο κάνουν οι "Κόκκινοι Διάβολοι", απέχουν 2 βαθμούς από τη Γουέστ Χαμ. Μπορεί να βγουν και μέσω του Europa League, αν περάσουν στον τελικό, αλλά δε θέλουν να το ρισκάρουν... Στην επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι, στο -2 απ' την έξοδο. Ένα άνετο απόγευμα προβλέπεται στο Άνφιλντ. Καλή -σχετικά- η νίκη τη Λίβερπουλ, στο 1.40.

Στο -2 από την κορυφή η Σπόρτινγκ, αντιμετωπίζει την Ουνιάο Μαδέιρα. Δε θέλει πολλά λόγια αυτό το παιχνίδι, χωρίς αμφιβολία θα νικήσει η Σπόρτινγκ, αλλά εννοείται πως δεν αξίζει στην απόδοση του 1.04. Το μόνο που φαίνεται καλό είναι η νίκη της από το ημίχρονο, την οποία και θα εμπιστευτώ. Πάμε με το 1/1.

Οι προτάσεις μας, επιγραμματικά...

Χέρτα - Μπάγερν (2 τελικό/1.35)
Λίβερπουλ - Νιούκαστλ (1 τελικό/1.40)
Σπόρτινγκ - Ουνιάο Μαδέιρα (1ημ./1τελ./1.33)

Συνολική απόδοση: [2.51 μονάδες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου