Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Χωρίς Griffin μπορούν, χωρίς Paul ;

Καλησπέρα σας !!!
Μάλιστα, καταφέρανε εχθές να χάσουν οι Pacers, από το +17 και το +13 της 3ης περιόδου, με τελευταία περίοδο: 25-9 υπέρ των Raptors. Έβαλαν, βέβαια, και λίγο το χεράκι τους οι διαιτητές, αφού δε μέτρησαν τρίποντο του George Hill στη λήξη, για να πάνε παράταση οι δύο ομάδες, λόγω του ότι ήτανε "Εκτός χρόνου"... Πάντως, κάτι κάναμε, με το +7.5 χάντικαπ των Pacers να μας πληρώνει ιδανικά. Πάλι με NBA σήμερα, πάμε να δούμε τι έχουμε ετοιμάσει:

Portland Trail Blazzers - Los Angeles Clippers [05:05]: Το λιγότερο ήταν η ήττα από τους Blazzers για τους Clippers, αφού μένουν εκτός Play-Offs οι Griffin (υπέστη υποτροπή το τραύμα του στο δικέφαλο) και Paul (εγχειρίστηκε). Δηλαδή, τα δύο μεγάλα αστέρια τους... Βέβαια, ο Griffin έλειπε και στα μέσα της σεζόν και είχανε "μάθει" οι φιλοξενούμενοι να παίζουν χωρίς αυτόν. Χωρίς τον Paul,όμως,.. σκούρα τα πράγματα... Με αυτές τις απουσίες, δε μπορούν να είναι το φαβορί για την πρόκριση, αυτή τη στιγμή. Το Portland, από τη μεριά του, πήγε τη σειρά στο 2-2 (στις 4 νίκες η πρόκριση) και, έχοντας ως μεγάλο... ατού τις απουσίες των Clippers, οδεύουν στην πρόκριση. Τρομερά απίστευτος ο Αμίνου με 30 πόντους και 10 ριμπάουντ (Double-Double), στο 4ο παιχνίδι. Μπορούν να "αρπάξουν" την ευκαιρία που τους δίνεται οι Blazzers και νομίζω πως θα την "αρπάξουν" και χωρίς δεύτερη σκέψη...

Βασική μου επιλογή το -2 χάντικαπ των Blazzers, με απόδοση 1.86, ενώ με περισσότερο ρίσκο τους Over 99 πόντους των γηπεδούχων, που πληρώνει στο 1.83.

~Οι αποδόσεις είναι Bet365~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου