Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ξανά με μπάσκετ

Γεια σας αλάνια !!!
Καλησπέρα, σε όλους ! Κάναμε το απόλυτο στην τριάδα μπάσκετ μας, την Κυριακή. Επιτέλους, γιατί είχαμε αρχίσει και παίρναμε την... "κάτω βόλτα" ! Εχθές, όμως, αποφάσισα να πάρω ρεπό. Έτσι κι αλλιώς δεν είχε ούτε μπάσκετ, ούτε τίποτα το ιδιαίτερο στο ποδόσφαιρο... Απόψε, όμως, κοίταξα το κουπόνι και είδα πως έχει καλά ματς στο μπάσκετ, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο που είναι "φτωχό". Και σήμερα θα πάω με μπάσκετ, και πάλι τριάδα. Πάμε να τη δούμε:

Στο πρώτο παιχνίδι μας για σήμερα, η Ντιζόν τρέχει να προλάβει το "τρένο" των Play-Offs, ενώ η σημερινή αντίπαλός της, Ορλεάν, είναι και μαθηματικά αδιάφορη. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη η Ντιζόν. Δε θα μπλέξω με το 2.5 χάντικαπ, αλλά θα πάω με την απλή νίκη της (συμπεριλαμβανομένη και η παράταση).

Στο άλλο παιχνίδι μας, η Σαλόν Σαονέ θέλει να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα, και αν γίνεται από 4η θέση και πάνω, ώστε να έχει και το πλεονέκτημα έδρας, στα Play-Offs (δε μπορεί να μείνει έξω από αυτά). "Ξεφουσκώνει" η Ορτέζ, δεν έχει ελπίδες για πλεονέκτημα έδρας, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός Play-Offs. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή η Σαλόν Σαονέ και παίρνει μεγάλες διαφορές, ενώ βάζει και πάνω από 85 πόντους. Θα επιλέξω τη νίκη της με το -7.5 χάντικαπ.

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα, το Ρεμς - Αντίμπ, εκεί όπου και οι 2 είναι αδιάφορες. Συνήθως, η πλειοψηφία των αδιάφορων παιχνιδιών, λέει πως και οι 2 ομάδες παίζουν χωρίς άγχος και όχι κλειστά και συντηρητικά... Γι' αυτό κι εγώ, θα πάω με την πλειοψηφία. Over 155.5, με λίγο ρίσκο, διότι είναι -σχετικά- μεγάλο το όριο, για αυτές τις ομάδες...

Οι επιλογές μας, επιγραμματικά...

Ορλεάν - Ντιζόν (2 με παράταση/1.52)
Σαλόν Σαονέ - Ορτέζ (1 με Π/1.75)
Ρεμς - Αντίμπ (Over/1.75)

Συνολική απόδοση: [4.66 μονάδες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου