Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Παιχνίδι με τα γκολ

Καλησπέρα σε όλους !!!

Ούτε εχθές τα καταφέραμε να βγάλουμε έστω μία τριάδα. Πιάσαμε μόνο τη Ρόζενμποργκ στο 1&Over (4-0), και χάσαμε τα άλλα 4. Δεν έχουμε καθόλου τύχη της τελευταίες μέρες, κι αυτό μπορεί κανείς να το διακρίνει από το πόσα στα πόσα πιάνουμε. Σήμερα, ξημέρωσε άλλη ημέρα, ευελπιστούμε να είναι καλή και κερδοφόρα. Πάμε με τα σημερινά:

Ώρα 16:00, ΡΟΜΑ - ΝΑΠΟΛΙ, κωδικός 2712: Ομάδες με επιθετικό τέμπο και οι δύο, αν παίξουνε σοβαρά θα κάνουν πολλές φάσεις και, λογικά, και πολλά γκολ. Προβλέπεται ανοιχτό παιχνίδι, θα μπουν από νωρίς γκολ, πιστεύω. Πάμε με το Over 1.5 του 1ου ημιχρόνου (2.25).

Ώρα 20:00, ΚΑΡΠΙ - ΕΜΠΟΛΙ, κωδικός 2741: Μες στην αδιαφορία θα είναι τα επόμενα παιχνίδια της Έμπολι, αλλά και το σημερινό. Έχει ξεκαθαρίσει από νωρίς την παραμονή της στο πρωτάθλημα, κι έτσι δεν έχει άλλους στόχους για φέτος. Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη η Κάρπι για να ξεφύγει κάπως από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού ισοβαθμεί με το Παλέρμο και είναι στο +2 από Φροζινόνε. Άρα, μονόπλευρο το ενδιαφέρον, εδώ, πάμε με το 1 τελικό (1.72).

Ώρα 20:00, ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ, κωδικός 2746: Το +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού για τους γηπεδούχους, μοιάζει κάπως ασφαλές, αλλά δεν είναι. Η Γκεντσλέρ, είναι σε πολύ καλή φόρμα και βρίσκει -σχετικά- εύκολα δίχτυα. Θα αναγκαστεί να ανοιχτεί από νωρίς η Γκαζιαντεπσπόρ, και θα βρουν πολλές φάσεις οι φιλοξενούμενοι. Πάμε με το Over 2.5 (1.90).

Ώρα 21:30, ΝΤΙΖΟΝ - ΣΟΣΟ, κωδικός 2754: Ανοιχτό παιχνίδι προβλέπεται, είναι αναγκασμένη η Σοσό να ανοιχτεί από την αρχή για να πιέσει, πράγμα που σημαίνει πως θα βρει πάρα πολλές ευκαιρίες η Ντιζόν. Πάμε με το Over 2.5 (1.92) κι εδώ.

Ώρα 21:30, ΝΟΒΑΡΑ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ, κωδικός 2755: Τα ρέστα της παίζει η Περούτζια για τα Play-Off ανόδου, η Νοβάρα και με ήττα έχει ελπίδες. Το Goal/Goal, στα τελευταία ματς των γηπεδούχων, είναι νόμος. Θα πάω με το Over 2.5, εδώ, αφού μπαίνουν γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου