Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Pistons για την "τιμή των όπλων"

Καλησπέρα στ' αλάνια μου !!!
Σας είχαμε πει πως θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν κέρδιζαν οι Atlanta Braves, και δικαίως, αφού χάσανε με 8-2 από τους New York Mets. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε... Απόψε, θα πορευτούμε με NBA Play-Offs, και συγκεκριμένα με τον αγώνα Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers. Λοιπόν:

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers [03:30]: Στο 3-0, υπέρ των "Cavs", έχουν φτάσει οι νίκες (στις 4 η πρόκριση) και, πλέον, θα πρέπει να είναι "ιδανικοί αυτόχειρες" για να αποκλειστούν. Είναι πολύ μαχητική η ομάδα των Pistons, αλλά και πάλι οι "Cavs" είναι μερικά "κλικ" πιο πάνω από αυτούς. Θα παλέψουν, πάντως, μέχρι το τελευταία δευτερόλεπτο οι γηπεδούχοι, παίζοντας τα... ρέστα τους, πλέον, αλλά και περισσότερο για το γόητρό τους. ΑΝ νικήσουν, δε θα το κάνουν εύκολα οι φιλοξενούμενοι, εκτός κι αν έχει ορέξεις ο Lebron και η... παρέα του. Όλα για όλα οι Pistons, προσεκτικό παιχνίδι θα επιλέξουν οι Cavaliers.

Βασική μου επιλογή το +6.5 του Detroit, με απόδοση 1.75, ενώ με πολύ πιο χαμηλό ποντάρισμα, θα επιλέξω, το Lebron James ως 1ο σκόρερ, με απόδοση 2.50.

~Οι αποδόσεις είναι Stoiximan~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου