Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Για τη νίκη αμφότερες

Καλησπέρα σας, μάγκες !!!

Επιστροφή στην ενεργό δράση και πάλι, μετά από πολύ καιρό. Προσδοκούμε μία πολύ κερδοφόρα Δευτέρα, κάνοντας παιχνίδι με τα γκολ, είτε ομάδας, είτε αγώνα. Ξεχωρίζει το ματς της Στόουκ με την Τότεναμ. Πάμε να δούμε τα σημερινά:

Ώρα 20:00, ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΜΑΛΜΕ, κωδικός 1509: Σκοράρουν κατά ριπάς και οι 2 ομάδες, αφού στις πρώτες αγωνιστικές μετράμε, μόνο Over 2.5 και, μάλιστα, με μεγάλα σκορ. Μόνη επιλογή μου, το Over 3.5 (2.45).

Ώρα 21:15, ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, κωδικός 1525: Η πιο αλοπρόσαλη ομάδα της 2.Bundesliga, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη, που μετράει σερί νίκες. Έχουν εύκολο το γκολ οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι άμυνα των κίτρινων της Μπράουσβάιγκ δέχονται εύκολα γκολ. Δε βλέπω να δυσκολευτεί πολύ να... αποδράσει η Φράιμπουργκ, αλλά αντί για το "διπλό" θα επιλέξω τα γκολ της Φράιμπουργκ. Over 2.5 (3.65), λοιπόν.

Ώρα 23:00, ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ, κωδικός 1539: Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια η Μπενφίκα για να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, αλλά, τελικά, το εισιτήριο πήρε η Μπάγερν. Τεράστιο φαβορί στο αποψινό παιχνίδι η Μπενφίκα. Η Σετούμπαλ, αγνοεί εδώ και 10 αγώνες τη νίκη, και το ηθικό των παικτών έχει πέσει κατά πολύ. Σε αυτά τα 10 ματς, έχει δεχτεί γκολ και από "μικρές" ομάδες, πόσο μάλλον θα δεχτεί και με τη Μπενφίκα. Θα πιέσουν από νωρίς οι γηπεδούχοι, ώστε να... αποτελειώσουν τους αντιπάλους τους, και λόγω της τρομερής ποιότητάς τους και αποτελεσματικότητάς τους επιθετικά, πάμε με το Over 1.5 του 1ου ημιχρόνου (1.90).

Ώρα 20:00, ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ, κωδικός 1503: Παραδοσιακά παρουσιάζει εκπλήξεις αυτό το ζευγάρι, όπου σχεδόν κάθε φόρα μία ομάδα βάζει 2+ γκολ και σε εκπλήξεις τα βάζει το... αουτσάιντερ. Θα πάω με την προϊστορία, εδώ, και θα επιλέξω τα Over 1.5 γκολ της Κρίστιανσουντ (2.50).

Ώρα 22:00, ΣΤΟΟΥΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ, κωδικός 1538: Την αυλαία της 34ης αγωνιστικής ρίχνει η "μάχη του Μπριτάνια". Ανάκαμψη αναζητούν οι γηπεδούχοι, μετά τη βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ, με σκορ 4-1. Μόλις 1 νίκη έχει πανηγυρίσει στα τελευταία 5 παιχνίδια της (1-2-2). Στο -6 από την 6η θέση και το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη, γι' αυτό και θέλει οπωσδήποτε βαθμό, απόψε. Μετράει 6/8 τελευταία Goal/Goal και Over 2.5. Τα "σπιρούνια", από την άλλη, χρειάζεται επειγόντως το "διπλό" στην αποψινή αναμέτρηση, για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, μετά και τη... γκέλα της Λέστερ (2-2, με Γουέστ Χαμ). Στο -8 από την κορυφή και με πιθανή νίκη πάει στο -5. Μόλις 1 ήττα στα τελευταία 15 εκτός έδρας παιχνίδια της. Προβλέπω πολλά γκολ, αφού και οι 2 ομάδες χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν ζωντανές στους στόχους που έχουν. Πάμε με το Over 3.5 (2.85).

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου