Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Φαβορί με διαφορά

Καλησπέρα σε όλους !!!
Πολύ κακή η μέρα προχθές, δεν κάναμε τίποτα απολύτως. Ούτε η Νιου Ίνγκλαντ, ούτε η Μεμέλοντι ήρθανε, βγάλαμε μόνο τη Γιόνσεπινγκ. Τα πρακτορεία κλειστά σήμερα, θα κυμανθούμε στο online. Κοίταξα το κουπόνι, δε με εμπνέει το ποδόσφαιρο, όμως έχει καλά παιχνίδια από μπάσκετ. Πρότελευταία αγωνιστική στη Γερμανία, ενώ έχει Europe Cup και τον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ Κούτσα. Πάμε να δούμε:

Πρώτη και μαθηματικά, πλέον, η Μπάμπεργκ, μετά και τη νίκη της στην παράταση (από το -13 στην 3η περίοδο, με σκορ 15-28 στην 4η) επί της Μπάγερν, με 90-97. Αδιάφορη η Άλμπα, κοιτάει μόνο να φτάσει 6η, αντί για 7η... Θεωρητικά είναι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Με λίγα λόγια, αδιάφορο παιχνίδι, μπορεί να δούμε μεγάλο σκορ. Το Over 155.5, πληρώνει καλά.

Το 2ο φάβορι για την κατάκτηση, η Φρανκφούρτη, αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη του Final-4, Ενισέι Κράσνογιαρσκ. Πολύ δυνατή ομάδα, σίγουρα έχει κάνει την υπέρβαση, αφού βρίσκεται στο πρωτάθλημα στη 2η θέση, και κυνηγάει και ευρωπαϊκό τρόπαιο. Νίκη με ψηλό σκορ μπορεί να κάνει, το πλεονέκτημα -7.5, είναι σε καλή απόδοση.

Τελευταίο μας παιχνίδι για σήμερα, είναι το Ουλμ - Μίτελντοϊτσερ. Το τελευταίο της χαρτί (;) παίζει η Μίτελντοϊτσερ, απέναντι στη σχετικά αδιάφορη Ουλμ. Νίκη ή υποβιβασμός, είναι το παιχνίδι γι' αυτούς, εκτός κι αν δεν κερδίσει η Τούμπινγκεν ή η Γκέτινγκεν ή η Μπρέμερχαβεν. Πάντως, το μόνο safe ποντάρισμα, εδώ, είναι πως δε θα χάσουν με διψήφια διαφορά οι φιλοξενούμενοι, που εκτός έδρας τα παλεύουν τα παιχνίδια τους. Το +10 πλεονέκτημα, της Μίτελντοϊτσερ, είναι αυτό που θα επιλέξω.

Οι προτάσεις μας, επιγραμματικά...

Μπάμπεργκ - Άλμπα (Over 155.5/1.90)
Φρανκφούρτη - Ενισέι (1 στο -7.5/1.62)
Ουλμ - Μίτελντοϊτσερ ( 2 στο +10/1.90)

Συνολική απόδοση: [5.85 μονάδες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου