Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Μπάσκετ για ρεφάρισμα

Γεια σας, μάγκες μου !!!

Δε μπορεί να αλλάξει η... κατάρα που έχουμε φάει και δεν ξέρουμε και από ποιον είναι... Δυστυχώς, εχθές, πάλι κάναμε 2/3, αφού η Λίβερπουλ δε μπορεί να κερδίσει τη Νιούκαστλ στο Άνφιλντ (2-2, από 2-0!). Κάνει την ανατροπή του... αιώνα με τη Ντόρτμουντ, και δε μπορεί να απαντήσει στα 2 γκολ της Νιούκαστλ... Τι να κάνουμε, αυτά έχει το στοίχημα. Λοιπόν, για σήμερα επέλεξα 3 μπασκετικά, μπας και αλλάξει το... γουρί. Πάμε να τα δούμε:

Η Άλμπα, φιλοξενεί τη Φρανκφούρτη. Όσο πιο ψηλά θέλει να τερματίσει η Φρανκφούρτη και μετά την επιβλητική νίκη της επί της Όλντενμπουργκ, δείχνει πως έχει τα... κότσια να το καταφέρει. Η Άλμπα δε μας συνηθίζει να κερδίζει με μεγάλες διαφορές, αφού δυσκολεύτηκε ακόμη και με τη Μπάιροϊτ. Άρα, αν κερδίσει θα κερδίσει με 1-2 πόντους. Το 2 με 4.5 πλεονέκτημα δείχνει την πιο έμπιστη επιλογή.

Ντέρμπι με τρομερή αντιπαλότητα απέναντι σε Μπάγερν και Μπάμπεργκ. Ομάδες ρυθμού και οι δύο, αν τους μπουν τα σουτ θα δούμε NBA σκορ. Περισσότερο παίζουν με περιφερειακά σουτ (κυρίως η Μπάμπεργκ με Μίλερ, Ζήση, Γουαναμέικερ), και λιγότερο στη ρακέτα. Το Over των 164.5 πόντων είναι πολύ δυνατό.

Μια ανάσα απ' τον τίτλο βρίσκεται το Μιλάνο, που απόψε φιλοξενεί την έκπληξη του πρωταθλήματος Κρεμόνα. Θέλει να καθαρίσει από νωρίς και, πιστεύω, πως μπορεί λόγω έδρας. Το 1 ημίχρονο πληρώνει -σχετικά- καλά (1.30).

Οι προτάσεις μας, επιγραμματικά...

Άλμπα - Φρανκφούρτη (2 με Π/1.75)
Μπάγερν - Μπάμπεργκ (Over/1.75)
Μιλάνο - Κρεμόνα (1 ημίχρονο/1.30)

Συνολική απόδοση: [3.98 μονάδες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου