Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Σκοράρουν αμφότερες στα ντέρμπι

Καλησπέρα σας !!!

Να 'μαι κι εγώ, νωρίς νωρίς σήμερα, αφού μόλις συνειδητοποίησα ότι τα πρακτορεία είναι ανοιχτά μέχρι τις 16:00, και Κυριακή και Δευτέρα, πάλι κλειστά. Δεν έχω κοιτάξει για αύριο και μεθαύριο, συνεπώς θα ανεβάσω μόνο για σήμερα. Πάμε, λοιπόν:

Στο 1ο από τα 2 ντέρμπι της Γερμανίας, η Μπάγερν, θέλει νίκη τίτλου, απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Αξιοσημείωτο, είναι πως η Γκλάντμπαχ είναι η μόνη ομάδα που την κέρδισε στο πρωτάθλημα και, μάλιστα, σκοράροντας 3 γκολ ! Κι απόψε βλέπω να σκοράρουν αμφότερες, όπου και αυτό αποτελεί επιλογή μου.

Να και το 2ο γερμανικό ντέρμπι, όπου η Ντόρτμουντ, θέλει οπωσδήποτε νίκη και μη νίκη της Μπάγερν για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Η Βόλφσμπουργκ, είναι αδιάφορη, αλλά λόγω του ότι παραδοσιακά σκοράρει στην έδρα της Ντόρτμουντ, δεν ξέρεις και τι ζημιά μπορεί να της κάνει... Γκολ αμφότερες, κι εδώ.

Η Ατλέτικο είναι η ομάδα του "1-0 και πάμε να το κρατήσουμε". Η Βαγιεκάνο είναι η χαρά του Over, φέτος. Υποθέτω, πως δε θα τελειώσει ΚΑΙ σήμερα στο 1 γκολ η Ατλέτικο, και πως μπορεί να δεχτεί και ένα. Πάμε με το Over.

Οι επιλογές μας, επιγραμματικά...

Μπάγερν - Γκλάντμπαχ (Goal-Goal/1.45)
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ (Goal-Goal/1.60)
Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαγιεκάνο (Over/1.45)

Συνολική απόδοση: [3.36 μονάδες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου