Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Μπορούν οι Pacers

Καλησπέρα σας !!!
Κάτι κάναμε εχθές, αφού βγάλαμε τη 1 από τις 2 επιλογές μας, από το NBA, και ήτανε και η βασική. Μόλις πριν λίγο γύρισα σπίτι, και ρίχνοντας μια ματιά, είδα ένα πολύ καλό παιχνίδι, που παίζει το βράδυ, από NBA. Πάμε να το δούμε:

Toronto Raptors - Indiana Pacers [01:00]: Η νίκη των Pacers, στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι, έφερε τα πάνω κάτω στη σειρά (2-2). Μιλάμε για μια ομάδα, που παρά τις αλλαγές του καλοκαιριού, που έφυγαν και ήρθαν πολλοί παίκτες (γενικά άλλαξε πολύ το ρόστερ), διαθέτει ακόμη ψυχή, καρδιά, αντιπαλότητα κ.ο.κ. Με λίγα λόγια, δε αφήσει την πρόκριση τόσο εύκολα -κι αν την αφήσει. Από την άλλη, οι πολλοί σημαντικοί για το παιχνίδι των Raptors, DeRozan και Lowry, δεν έχουν δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα και, γενικά, στο παιχνίδι της ομάδας τους. Γι'΄αυτό, βέβαια, ευθύνεται ο Wogel (προπονητής των Pacers), αφού έχει κλείσει με τον απαραίτητο τρόπο αυτούς τους 2, οι οποίοι παίζουν κομβικό ρόλο στα ματς των Raptors. Δεν πρόκειται να πάρουν με διαφορά αυτό το ματς οι γηπεδούχοι (και αν το πάρουν).

Βασική μου επιλογή το +7.5 των Pacers (1.85), επόμενη η νίκη των Pacers (3.65), ενώ με χαμηλότερο ποντάρισμα θα πάρω και ως 1ο σκόρερ τον Ellis (15.00) ή το Hill (25.00).

~Οι αποδόσεις είναι Stoiximan~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου