Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Πρώτη και... φαρμακερή ;

Καλησπέρα σας και πάλι !!!

Μαντέψτε...
Ναι, σωστά ! Πάλι χάσαμε 1 παιχνίδι ! Μας έχει γίνει συνήθεια πια, όταν χάνουμε δελτίο να το χάνουμε ΠΑΝΤΑ για 1 ματς. Ποτέ για 2, πόσο μάλλον όλα... Κακώς μπλέξαμε με το τζόγο, πρέπει να τα "λουστούμε" τώρα. Δεν πειράζει, όμως. Σήμερα, έχει κάμποσα παιχνιδάκια, με την αναμέτρηση απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν, φυσικά, να ξεχωρίζει. Πάλι με τριάδα θα πάω ΚΑΙ σήμερα, αυτήν τη φορά από ποδόσφαιρο. Δε θα μπλέξω με το Champions League, θα πάω στα πιο... περίεργα. Πάμε λοιπόν:

Δυνατό ξεκίνημα έχει κάνει η Γιόνσεπινγκ, που βρίσκει εύκολα δίχτυα. Η Φάλκενμπεργκ, από την άλλη, δείχνει σημάδια βελτίωσης μετά την 1η της νίκη. Παραδοσιακά σκοράρει πολύ εύκολα η Φάλκενμπεργκ στο "Stadsparksvallen". Το να σκοράρουν αμφότερες, πληρώνει καλά και πάω με αυτό.

Μέτριο ξεκίνημα για τη Νιου Ίνγκλαντ, καθώς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Το Πόρτλαντ, θα αγωνιστεί ξανά μετά από ρεπό 11 ημερών. Πολλές απουσίες για το Πόρτλαντ, και ειδικά στα μετόπισθεν. Θα βρει φάσεις η Νιου Ίνγκλαντ, μπορεί να τις κάνει γκολ. Τουλάχιστον 2 γκολ βλέπω να βάζουν οι γηπεδούχοι, με απόδοση 1.82.

Πρώτη μου φορά που ακουμπάω παιχνίδι από Νότια Αφρική. Οι Μεμέλοντι Σάνταουνς βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τη 2η Μάριτζμπουργκ (1 αγώνα παραπάνω). Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, αφού ούτε να υποβιβαστούν μπορούν, ούτε να βγούνε στα... Αφρικανικά κύπελλα. Οι φιλοξενούμενοι μόνο έχουν κίνητρο, και θα τους εμπιστευτώ...

Οι προτάσεις μας, επιγραμματικά...

Γιόνσεπινγκ - Φάλκενμπεργκ (Goal-Goal/1.60)
Νιου Ίνγκλαντ - Πόρτλαντ Τάιμπερς (Over 1.5 γηπ./1.82)
Άγιαξ Κέιπ Τάουν - Μεμέλοντι Σάνταουνς (2 τελικό/1.87)

Συνολική απόδοση: [5.45 μονάδες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου