Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

2άδα από Euroleague

Καλησπέρα σε όλους !!

Λάθος μέρα επιλέξαμε να διαλέξουμε τα Over 2.5 στο "Τσου λου". Ο λόγος, για την Τρίτη, που επιλέξαμε τα 2 Champions League Over 2.5 (0-0 και τα 2) και ήρθαν, τελικά, αυτά της Τετάρτης (2-2 και 3-1). Από την ημέρα της επανέναρξής μας, δεν έχουμε πάει κάποιο ταμείο. Σήμερα θα πάω μόνο με Euroleague. Ξεκινάμε:

--3025-- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (21:15)

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός, για να ελπίζει στο κυνήγι της 2ης θέσης και του πλεονεκτήματος έδρας. Με απλή νίκη έχει πολλές πιθανότητες για 2η θέση. Αν καλύψει ΚΑΙ τη διαφορά των 9 πόντων, στη Ρωσία (76-67), έχει τον "πρώτο λόγο", γιατί και σε περίπτωση ισοβαθμίας την ξεπερνάει -λόγω διαφοράς. Σε περίπτωση ήττας, όμως, ξεκάθαρα δεν έχει καμία ελπίδα για 2η θέση και θα κοιτάζει μόνο την πρόκρισή του στα Play-Off. Αμφίβολος ο Γουίλιαμς. Να διαχειριστούν τη διαφορά των 9 πόντων, θέλουν οι φιλοξενούμενοι. Η Κούμπαν, θα έρθει στο ΟΑΚΑ, χωρίς το Σεργκέι Μπίκοφ. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται να γίνει, επιλέγω το Over των 146.5 πόντων, με απόδοση 1.75.


(3024) ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (20:30)

Η Φενέρμπαχτσε, είναι μόλις η 1η ομάδα που πήρε και μαθηματική, πλέον, πρόκριση στα Play-Off της Euroleague, μετά και τη νίκη της στο Κράσνονταρ επί της Κούμπαν (52-55). Την πρόκριση την είχε πάρει πολύ πιο πριν, από το 5-0 και 6-0 ρεκόρ, απλά τώρα την πήρε και μαθηματικά. Παλικαρίσια η προσπάθεια των φιλοξενούμενων, έναντι της Εφές, αλλά, τελικά, ηττήθηκαν με σκορ 68-72. Χωρίς απουσίες η Φενέρ, εκτός του Άντιτς, ενώ μακροχρόνια παραμένουν εκτός οι Τσετίν και Σαβάζ. Επίδειξη ισχύος κάνει η ομάδα του Ζέλικο, και σκοράρει πάρα πολύ εύκολα. Πιστεύω, θα ξεπεράσουν το όριο που τους δίνεται. Πάμε με το Over της γηπεδούχου, με απόδοση 1.75.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου