Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Γρήγορο τέμπο στο Μόναχο

Γεια σας αλάνια !!!

Δυστυχώς, εχθές, ήταν μία από τις χειρότερές μου μέρες, αφότου αρχίσαμε το blog. Παίξαμε σύστημα 3-4-5 και πιάσαμε 1/5. Χάσαμε τα: 2 τελικό Γκοου Άχεντ Ιγκλς (1-1, ισοφαρίστηκε στο 88'), Goal/Goal Μπρέι (0-2), Goal/Goal Λέστερ (1-0) και 2 τελικό Γοδόι Κρουζ (0-0). Σήμερα, πιστεύω, θα τα πάμε πιο καλά. Πάμε, λοιπόν:

--537-- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (21:45)

Επαναληπτικός αγώνας του 1-3, στην Ουκρανία. Με το 1.5 πόδι στην πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Champions League έχουν βρεθεί οι "Πολίτες", και μόνο με... "αυτοκτονία" μπορούν να αποκλειστούν. Η υψηλή θέση στη διοργάνωση, είναι πάρα πολύ σημαντική για την ομάδα του Πελεγκρίνι, αφού τον τίτλο -κατά πάσα πιθανότητα- τον έχει χάσει (στο -12 από την κορυφή, με ματς λιγότερο), μετά και το 0-0 με τη Νόργουιτς. Ο Πελεγκρίνι, για να αποφύγει τη χαλάρωση των παιχτών του μετά και το 1-3, δήλωσε: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα, ακόμα. Παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια ματς". Παραμένουν εκτός οι Νασρί, Ντε Μπρούινε και Ντελφ, ενώ επέστρεψε ο Γιαγιά Τουρέ. Από την άλλη πλευρά, οι "Κυανόλευκοι", θέλουν νίκη σκοράροντας 3 γκολ (αν δε δεχτεί με 0-3 περνάει) και πάνω και διαφορά 2+ γκολ (1-4, 2-4, 3-5 κ.ο.κ.), πράγμα που φαντάζει δύσκολο. Η δήλωση του προπονητή Ρεμπρόφ, ήταν η εξής: "Είναι πολύ λίγες οι ελπίδες μας για πρόκριση, πλέον, αλλά θα παλέψουμε, αρκεί οι παίκτες μου να ήρεμοι για να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ". Σημαντικές οι απουσίες των Ριμπάλκα και Τζούνιορ Μοράες, ενώ στο 50-50 είναι η συμμετοχή του μπακ Ντανίλο Σίλβα. Αν βάλει γκολ η Ντιναμό Κιέβου, πιστεύω θα μπούνε πολλά γκολ. Επιλογή μου το Over 3.5 (2.45).

--536-- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (21:45)

Επαναληπτικός αγώνας του 0-0, στην Ολλανδία. Νίκη και μόνο θέλουνε απόψε οι γηπεδούχοι, ώστε να πάρουν το επόμενο εισιτήριο για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βέβαια, έχουν κακή προϊστορία απέναντι σε Ολλανδικές ομάδες, έχοντας 4/4 αποκλεισμούς. Αξιοσημείωτο είναι να πούμε πως όλοι οι αποκλεισμοί της Ατλέτικο από Ολλανδικές ομάδες, ήταν πριν το 1997, άρα δεν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η προϊστορία, εδώ. Ο προπονητής των "Ροχιμπλάνκος", Τσόλο Σιμεόνε, δήλωσε: "Είμαστε σε καλή φόρμα τώρα τελευταία. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά", ενώ πρόσθεσε: "Η Αϊντχόφεν είναι καλή στην αντεπίθεση, γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί". Η Αϊντχόφεν, από την πλευρά της, χρειάζεται 2 αποτελέσματα απόψε (είτε νίκη, είτε ισοπαλία με 1-1 και πάνω), ώστε να... "κλέψει" το εισιτήριο από τους Ισπανούς. Έμεινε με 10 παίκτες στο προηγούμενο ματς (Κόκκινη ο Περέιρο στο 68') και με υπερπροσπάθεια κατάφερε να πάρει το υπερπολύτιμο -γι' αυτήν- 0-0. Ο προπονητής των "Χωριατών" σχολίασε το αποψινό παιχνίδι, δηλώνοντας: "Θέλουμε την πρόκριση, όπως και να έρθει. Δεν είναι εύκολο να παίζεις για το 0-0" και συμπλήρωσε: "Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, σε μία πολύ δυνατή έδρα, και ευελπιστώ πως οι παίκτες μου θα πάρουν έξτρα ενέργεια από την ατμόσφαιρα". Πιστεύω πως θα δεχθεί 1η γκολ η Αϊντχόφεν και πιέζοντας για το γκολ, θα το πετύχει. Πάμε με το Goal/Goal (2.35).

--2882-- ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (21:45)

Μετά από 3 σερί αγώνες χωρίς ήττα (2-1-0), επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα οι γηπεδούχοι, αφού γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Κάρντιφ. Βέβαια, παραμένουν ακόμη στη μάχη για μια θέση που οδηγεί στα Play-Offs ανόδου, απέχοντας 4 βαθμούς από την 6η θέση. Στα τελευταία 5 εντός, οι "μπλε", έχουν ρεκόρ 3-1-1. Μέτρια τα πηγαίνουν οι "Ρόβερς" στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Στον πιο πρόσφατο αγώνα τους, κέρδισαν τη Λιντς με σκορ 2-1, εντός έδρας. Δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας και ματς λιγότερο. Το θέλουν πιο πολύ οι "μπλε", επιλέγω το 1 τελικό (2.20).

--576-- ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΣΤΑΝΡΑΕΡ (22:00)

Οι γηπεδούχοι μετράνε 7 σερί Goal/Goal, με τα 6 από αυτά να είναι Over 2.5. Έχουν και 6/7 Over 1.5 1ου ημιχρόνου. Η Στανράερ έχει 8/9 τελευταία Under 2.5. Λόγω του ότι είναι επικίνδυνη η Στανράερ θα βάλει γκολ, όπως και η Πίτερχεντ που είναι 2η. Πιστεύω θα μας επαληθεύσουν το Over 1.5 ημιχρόνου (2.10) και πάω με αυτό.

--3000-- ΜΠΑΓΕΡΝ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (21:00)

Διπλοί αγώνες, σε περίπτωση ισοπαλίας δεν υπάρχει παράταση. Φτάσαμε και στα προημιτελικά του Eurocup, και στην αναμέτρηση απέναντι σε 2 ομάδες που παίζουν πολύ επιθετικά. Δυνατό όπλο των Γερμανών είναι τα τρίποντα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουνε να πάνε τη μπάλα χαμηλά στο Λάσμε, που είναι το πιο δυνατό στέλεχός τους. Θα μπουν πολλοί πόντοι εδώ και ευελπιστώ να ξεπεράσουν τους 154 πόντους. Over 154.5 (1.75).

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου