Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Βομβαρδισμός ευκαιριών

Καλησπέρα σε όλους !!

Μόλις πριν από λίγο γύρισα σπίτι. Ήμουνα όλη την ημέρα στο πόδι, από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά βρήκα λίγο χρόνο για να μελετήσω. Μόνο 1 ματς μου "τράβηξε" την προσοχή και με αυτό ασχολήθηκα. Συγνώμη που το ανεβάζω τώρα, αλλά σας είπα πιο πάνω... Πάμε, λοιπόν:

-824- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ -01:00-

Δεν έχει σταματημό στην επίθεση η Νέα Υόρκη Σίτι, με μπροστάρη το Νταβίντ Βίγια. "Αυτοκτόνησε" την προηγούμενη εβδομάδα, αφού βρισκότανε μπροστά με 2-0, αλλά, τελικά, το τελικό αποτέλεσμα ήτανε το 2-2. Από πέρυσι έχει αρχίσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, ένα πράγμα που έγινε περισσότερο με την είσοδο του Βίγια, αλλά και με τη βοήθεια των Πίρλο, Ιραόλα και Λαμπάρντ (απουσιάζουν οι 2 τελευταίοι). Μετράει 7/8 τελευταία Goal/Goal και Over 2.5. Η Ορλάντο Σίτι, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία, έναντι του Σικάγο, με 1-1. Μετράει 2 ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες, και έχοντας ως στόχο απόψε το 1ο "τρίποντο" της χρονιάς. Χωρίς Κακά, Ντόνοβαν και άλλους 3, η ομάδα του Άντριαν Χιθ. Μετράει 4 διαδοχικά Goal/Goal.

Είναι ο τρόπος του παιχνιδιού, και των 2 ομάδων, το επιθετικό ποδόσφαιρο, με τη Νέα Υόρκη, πάντως, να είναι πιο αποτελεσματική στις τελικές που τις δίνονται. Το Ορλάντο, χωρίς Κακά και Ντόνοβαν θα έχει πρόβλημα επιθετικά, αλλά δεν νομίζω να είναι ικανό για να μη σκοράρουν. Τα τελευταία ματς των 2 ομάδων, μας δείχνουν την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά και το πόσο εύκολο είναι το γκολ γι' αυτούς. Πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, το σκορ είχε φτάσει στο 5-3, υπέρ της Νέας Υόρκης Σίτι.

Επιλογή μου, αποτελεί, το Over 3.5 (2.22), το Over 4.5 (3.75) και το Over 1.5 του 1ου ημιχρόνου (2.22). Τέλος, θα πάρω και την επιλογή: Βίγια, να σκοράρει 2+ γκολ (5.75).

~Οι αποδόσεις είναι Stoiximan~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου