Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Αδιάφορο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης

Γεια σας αλάνια !!!

  Επιστρέφουμε ξανά, λοιπόν, στην ενεργό δράση, μετά από πολύ καιρό, και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά.
  Μία Κυριακή με πολλά μεγάλα ντέρμπι, όπως το Ελληνικό Κλάσικο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ, ακόμη και το Κοπεγχάγη - Άαλμποργκ. Υπάρχει, επίσης, και η τελευταία αγωνιστική της Jupiler Pro League, με τουλάχιστον τις μισές ομάδες, να έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πάμε, λοιπόν, να ξεκινήσουμε:

(2709) ΓΚΕΝΚ - ΟΣΤΑΝΔΗ (19:00)

Με τον Καρέλη στη θέση του οδηγού, η Γκενκ, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στα Play- Off I. Γνώρισε την 1η της ήττα, μετά από αήττητο σερί 7 αγωνιστικών, από τη Σταντάρ Λιέγης με σκορ 2-1 (0-1 το ημίχρονο). Η ομάδα της Οστάνδης, έχει κάνει μία απίθανη σεζόν, αφού είναι στη θέση 4 του βαθμολογικού πίνακα (και εκεί θα τελειώσει), ενώ στον 1ο γύρο βρισκόταν ακόμη και στην 1η θέση. Αδιάφορο παιχνίδι μαθηματικά, σκοράρουν πολύ οι 2 ομάδες, δεν αποκλείεται να το κάνουν από νωρίς. Πάμε με το Over 1.5 του 1ου ημιχρόνου (2.30).

(2712) ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ (19:00)

Παίζει την παραμονή του στον πάγκο των γηπεδούχων ο κόουτς Χάσι. Μία ομάδα που προέρχεται από εκτός έδρας ευρωπαϊκή ήττα, απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με 3-1. Θυμίζουμε, η Άντερλεχτ, απέκλεισε τον Ολυμπιακό στη φάση των 16 του Europa League (1-0 μέσα, 2-1 έξω, μετά από παράταση). Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά οι εμφανίσεις της είναι κακές. Νίκη και με πολλά γκολ θέλουν οι "πρωτευουσιάνοι". Από την άλλη, η Κορτράικ, με συνεχόμενες καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με καλές εμφανίσεις, απέχει 1 βαθμό από τα Play-Off I. Είναι λιγοστές, βέβαια, οι ελπίδες της για κάτι τέτοιο, αφού χρειάζεται νίκη δική της, ήττα της Σταντάρ Λιέγης και ό,τι άλλο εκτός από νίκη της Ζούλτε Βάαρεγκεμ. Πιστεύω, θα μπορέσει να "τρυπήσει" εύκολα την άμυνα της Κορτράικ, η Άντερλεχτ, αφού διαθέτει παίκτες με εκπληκτική τεχνική, όπως οι Ατσεαπόνγκ (.."σκότωσε" τον Ολυμπιακό), Τζούρισιτς αλλά και Οκάκα. Θα επιλέξω το γκολ και στα 2 ημίχρονα της Άντερλεχτ (2.15), με ειδικό κωδικό 263.

(2716) ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ (19:00)

Νίκη και μόνο νίκη χρειάζεται η Ζούλτε για να πάει στα Play-Off I. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, αφού και μαθηματικά τα κατάφερε με τη νίκη απέναντι στην Άντερλεχτ (!), με 2-1. Μετράει 3 σερί εντός έδρας Over 3.5 και Goal/Goal, ενώ η Μουσκρόν δέχεται τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία 5 εκτός. Επιλογή μου το Over 3.5 (2.35).
(2749) ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΕΤΙΣ (19:15)

Από ευρωπαϊκή νίκη προέρχονται οι Βάσκοι, με 1-0 τη Βαλένθια. Έχει σκοράρει 9 γκολ στα τελευταία 3 εντός έδρας ματς, στο πρωτάθλημα, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Αήττητη στα τελευταία 6 ματς η Μπέτις (3-3-0) και έρχεται με.. φόρα στο Σαν Μαμές. Δυνατές στα τελευταία παιχνίδια οι 2 ομάδες, επιλέγω το Goal/Goal (1.82).

(2750) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30)

Ανοιχτό ματς προβλέπεται να γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης, θα πάρω το Over 2.5 (1.75) από εδώ.

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου