Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Μεγάλη πρόκληση για τη Σπάρτα

Καλησπέρα σας, μάγκες μου !

Να 'μαι κι εγώ, μετά από πάρα πολύ καιρό επιστρέφω στα... βάσανα, και είμαι έτοιμος να ξαναρχίσω τα ταμεία. Απόψε, είναι μέρα Ολλανδίας ΙΙ με το παιχνίδι της Άλμιρε Σίτι με τη Σπάρτα Ρότερνταμ να μου κάνει περισσότερο "κλικ". Πάμε, λοιπόν, να το δούμε:

-2812- ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ (21:00)

Βρίσκονται σε τρομερή φόρμα οι γηπεδούχοι, αφού, από τότε που ανέλαβε ο Ντε Γκίερ στην τεχνική ηγεσία τους, μετράνε 3 σερί νίκες και 5 ματς αήττητοι (3-2-0). Βρίσκεται στη 17η θέση με 31 πόντους (11 πίσω από τα Play-Offs) και χρειάζονται οπωσδήποτε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η Σπάρτα Ρόττερνταμ, συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, αφού νίκησε  και την Έμεν με 3-2, σε ένα ματς που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και τελικά με 2 γκολ στο 92' και 93' (!) πήρε τους πολύτιμους 3 βαθμούς. Παραμένει στη 1η θέση, όπου οδηγεί στην απευθείας άνοδο, και βρίσκεται στο +13 από τη 2η Φένλο. Κρατάει αήττητο σερί 18 αγωνιστικών (16-2-0) και αυτή ήταν η 8η σερί νίκη της.

Μεγάλη πρόκληση το σημερινό ματς για τους φιλοξενούμενους, που θέλουν να συνεχίσουν αυτό το αήττητο σερί που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Eerste Divisie. Η Άλμιρε Σίτι, χρειάζεται έστω και 1 βαθμό από τη Σπάρτα, πράγμα που θα τη βοηθήσει και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Από εδώ, θα επιλέξω το 1Χ διπλή ευκαιρία (2.75) και το Over 3.5 (2.12) λόγω του εύκολου σκοραρίσματος των 2 ομάδων.

~Οι αποδόσεις είναι Stoiximan~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου