Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Με οδηγό την προϊστορία

Γεια σας αλάνια !!!

Συνεχίζονται οι μέρες των... κουβάδων, αφού "χτίζουμε" σερί 4 ημερών που τα χάνουμε όλα, κι αυτό δεν είναι καλό. Σήμερα, θα πάω σε ένα πιο καλό σύστημα με 6 ματς και θα ζητήσω 3-4-5-6. Πάμε, λοιπόν:

(792) ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΦΕΝΛΟ (21:00)

Μετράνε 4 Goal/Goal και Over 2.5, στα 5 τελευταία τους οι γηπεδούχοι. Η Φένλο έφτασε τα 5 διαδοχικά Goal/Goal και Over 3.5. Η προϊστορία των 2 ομάδων, δεν είναι τέτοια ώστε να μας πείσει για πολλά γκολ, αλλά τα τελευταία 5 ματς τους είναι ικανά, και με το παραπάνω. Πάμε με το Over 3.5 (2.60).



(804) ΣΑΛΚΕ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (21:30)

Μετά από 4 αγωνιστικές χωρίς ήττα, επέστρεψε στα κακά αποτελέσματα, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Χέρτα, με σκορ 0-2 (!). Μπορεί να υπάρχουν ακόμη αγώνες, ωστόσο οι φίλοι της ομάδας, αλλά και η ομάδα, έχουν αρχίσει να το αποκαλούν ως "τελικό". Νίκη για τη Γκλάντμπαχ, έναντι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0), μια νίκη που την ξαναέφερε στην 4η θέση του "Τσου λου", που οδηγεί στα προκριματικά της διοργάνωσης. Έχει να κερδίσει από τον Οκτώμβρη, εκτός έδρας, η Γκλάντμπαχ, ένα πράγμα που θέλει να σταματήσει σήμερα. "Σεντονάτος" τελικός για Σάλκε, που αν θέλει να νικήσει πρέπει να σκοράρει πάνω από 2 γκολ. Πιστεύω, θα το κάνει. Πάμε με το Over 1.5 της γηπεδούχου (1.85).

(805) ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ (21:30)

"Τρομακτικά" φορμαρισμένες έρχονται και οι 2 ομάδες, με τη Βίρτους Εντέλα να μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, στα τελευταία 6, και τη Σπέτσια να μετράει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, στα τελευταία 10 (5-1-0, στα τελευταία 6). Οι 2 ομάδες, συνεχίζυν τη μάχη τους για τα Play-Off, αφού οι θέσεις της απευθείας ανόδου είναι αδιάφορες (Κροτόνε και Κάλιαρι 1ες). Μια ισοπαλία δε θα τις χάλαγε και τις 2, σε αντίθεση με την ήττα, που σε συνδυασμό με άλλες νίκες... στοιχίζει. Επιλέγω το Χ τελικό (2.80).



(815) ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΚΟΡΚ (21:45)

Το 1ο crast test της σεζόν, για την πρωταθλήτρια Ντάνταλκ, απέναντι στην πολλά υποσχόμενη φέτος Κορκ. Οι 2 ομάδες, αναμετρήθηκαν και για το Σούπερ Καπ, με την Κορκ να επικρατεί με σκορ 2-0. Πιο εύκολα κέρδισε τη Γουέξφορντ, απ' ό,τι "μαρτυράει" το τελικό 1-2, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, φαίνονται για πολλά περισσότερα ικανοί φέτος, απ' ό,τι πέρυσι, και το απέδειξαν -με το παραπάνω- στο Σούπερ Καπ. Τη Δευτέρα, διέσυραν τη Λόνγκφορντ, με το επιβλητικό 6-0, κάνοντας επίδειξη ισχύος στις υπόλοιπες ομάδες. Να βγουν αληθινά τα πλάνα της για... ρέβανς θέλουν οι πρωταθλητές, που για νικήσουν πρέπει να σκοράρουν 2 και πάνω. Πάμε με το Over 1.5 γκολ της γηπεδούχου (2.25).

(817) ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ (22:00)

Ντέρμπι του Δουβλίνου, με τρομερή αντιπαλότητα. Το 3/3 έφτασε στο πρωτάθλημα η Σάμροκ, νικώντας με 0-1 τη Φιν Χαρπς, χωρίς να παρουσιαστεί δυναμική και μαχητική. Και στα 3 παιχνίδια έχει διατηρήσει το 0 παθητικό. Για πολύ μεγάλα πράγματα είναι φτιαγμένη, για φέτος, αφού από νωρίς έδειξε τις δυνάμεις της, ωστόσο δείχνει το πρόβλημα που έχει στο γκολ -όπως πέρυσι. Η Σεντ Πάτρικς, με τη σειρά της, πάει από ντέρμπι σε ντέρμπι. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη (3-0), κόντρα στην... αλλοπρόσαλλη Μποέμιαν. Με πολλά σκαμπανεβάσματα προβλέπονται, φέτος, οι φιλοξενούμενοι, αλλά, τώρα, βρίσκονται σε καλό μομέντουμ (2 σερί νικες). Εδώ, θα πάω με την καλύτερη ομάδα, που πιστεύω πως είναι η ομάδα της Σάμροκ Ρόβερς. Επιλογή μου, αποτελεί, το 1 τελικό (2.02).

(818) ΡΙΟ ΑΒΕ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ (22:30)

Σε κακό μομέντουμ βρίσκονται στα 2 τελευταία οι γηπεδούχοι, μετρώντας 2/2 ήττες, από Εστορίλ (1-3) και Νασιονάλ Μαδεϊρά (3-0). Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη για το κυνήγι της μάχης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, βρισκόμενη στην 6η θέση, 5 βαθμούς πίσω από την 5η Αρούκα. Τρομερή η προϊστορία (στην έδρα της) με τη Μαρίτιμο, αφού έχει να χάσει από το 2004 (2-7-0). Η Μαρίτιμο, από την άλλη, σα να μην πήγε να παίξει με τη Μποαβίστα, δέχθηκε την ήττα με ψηλά τα χέρια, με 0-3. Σχετικά, άνετοι, οι φιλοξενούμενη, για το μόνο που παλεύουν είναι να σωθούν και βρίσκονται 6 βαθμούς μπροστά από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς στα τελευταία 6 (2-2-2), ανεξαρτήτου έδρας. Ισοδύναμες οι 2 αυτές ομάδες. Πάμε με το Χ τελικό (3.25).

Σύστημα: 3-4-5-6 > 10.25 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου