Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Αμφότερες σκοράρουν στο Βαλερένγκα - Βίκινγκ

Γεια σας και πάλι !!

Επέστρεψα κι εγώ, μετά από πολλές μέρες, και ως... γκαντέμης των τελευταίων ημερών, ελπίζω σε κάποιο ταμείο που θα μας δώσει ένα καλό μεροκάματο. Έτοιμοι, λοιπόν ; Για πάμε...

--2805-- ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΒΙΚΙΝΓΚ (20:00)

Τελευταίο ματς της 1ης αγωνιστικής της Tippeligaen. Κατά μέσο όρο 5ο φαβορί δίνεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Βλερένγκα, ενώ η Βίκινγκ 6η. Παραδοσιακό ντέρμπι, απέναντι σε δύο μεγάλους και ιστορικούς συλλόγους της Νορβηγίας, προβλέπεται πολύ δυνατό ματς με πολλές φάσεις και γκολ. Από εδώ, θα επιλέξω το Goal/Goal, στην απόδοση του 1.48.

--2824-- ΚΑΛΙΑΡΙ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ (21:30)

Έφτασε τις 3 διαδοχικές αγωνιστικές που αγνοούν τη νίκη οι Σαρδηνοί, με αποτέλεσμα να την περάσει στην κορυφή η Κροτόνε με 1 βαθμό. Παραμένει στη μάχη της 8ης θέσης η Περούτζια μετά τη 2η σερί νίκη της, αλλά πρέπει να συμβούν μικροθαύματα για να τη φτάσει. Έχει βρει φόρμα και μετράει 3 συνεχόμενα Over 2.5. Παιχνίδι με τα γκολ κι εδώ, πάμε με το Over 2.5, που πληρώνει καλά στο 1.92.

--2832-- ΛΕΣΤΕΡ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00)

Θέλει να πάρει πολύτιμο νίκη απόψε η ομάδα του Ρανιέρι, που θα αυξήσουν τη διαφορά ξανά στο +5 από το +2. Με οδηγό το Βάρντι και συνοδηγό το Μαχρέζ, θέλουν να πάρουν άλλη μία νίκη, δύσκολη μεν, αλλά πάρα πολύ πιθανή. Κακή αμυντικά η Νιούκαστλ, που με την αλλαγή του προπονητή (Ράφα Μπενίτεθ), μπορεί να φτιάξει πολύ αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Πάντως, χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να προσαρμοστούν οι παίκτες με το νέο προπονητή. Πιστεύω, θα φτάσουν τα 2 γκολ οι γηπεδούχοι. Πάμε με τα δικά τους Over 1.5 γκολ, με απόδοση 1.55.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου