Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Απονομή... με θέαμα

Καλησπέρα σε όλους !!!

Δεν έχει εξήγηση αυτό που μας συμβαίνει, τώρα τελευταία. Δώσαμε, εχθές, 3άδα με πολλές πιθανότητες για ταμείο. Ξεκινάμε καλά πιάνοντας το 1 τελικό της Καέν (2-1, με ανατροπή!). Παίζουμε τη Ρόμα και μένει στο 1-1. Περνάει και η Νέα Υόρκη, το βράδυ, απ' το ημίχρονο (4-3) και χάνουμε στο γκολ ένα ολόκληρο δελτίο. Δυστυχώς, το στοίχημα θέλει και τύχη, και αυτή σίγουρα δεν την έχουμε... Ας ελπίσουμε, με όσες ελπίδες μας έχουν απομείνει, πως σήμερα κάτι θα κάνουμε. Λοιπόν:

(1344) ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ (21:30)

Προέρχεται από 3η σερί νίκη, για το πρωτάθλημα, η Ρεάλ, αφού νίκησε τη Λας Πάλμας με σκορ 1-2. Στις προηγούμενες 2 είχε νικήσει 7-1 τη Θέλτα (!) και 1-3 τη Λεβάντε. Μετά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ, έχει την ευκαιρία να μειώσει στο 10 από τους 13, με μια ενδεχόμενη νίκη. Εντός έδρας, μετράει 12 νίκες σε 15 αγώνες, ενώ έχει 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Επιπρόσθετα, στο "σπίτι" της, έχει 12/15 Over 2.5, ενώ περίπου τα μισά (7) έχουν συνοδευτεί με Goal/Goal. Την Παρασκευή, η κληρωτίδα του Champions League, την έβγαλε με τη Βόλφσμπουργκ. Η Σεβίλλη, έπαιζε την Πέμπτη με τη Βασιλεία, όπου νικώντας την με σκορ 3-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League. Επόμενη αντίπαλός της, στη διοργάνωση, είναι η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με πολλές απουσίες οι "Σεβιγιάνοι", εκτός οι Μπανέγα, Κονοπλιάνκα, Ενζονζί, Βιτόλο, Καρίσο και Κρον-Ντέλι (!). Δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει το κοντέρ χαμηλά. Επιλέγω το Over 3.5, που το βρίσκουμε στην απόδοση του 1.72.

(1349) ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ (22:00)

Επίδειξη ισχύος, κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, νικώντας ΚΑΙ την Τρουά με το εμφατικό 0-9. Στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια μετά από αυτήν τη νίκη. Την Παρασκευή, έτυχε με τη Μάντσεστερ Σίτι, για τα προημιτελικά του Champions League. Μετράει 10/14 εντός έδρας Over 2.5. Η 2η Μονακό, δε μπορεί να ελπίζει, πλέον, σε κατάκτηση και κοιτάω μόνο για να μη φύγει από τη θέση του Champions League, όπου και βρίσκεται τώρα. Έρχεται στο ματς, με 3 σερί ισοπαλίες και 4 στα 6 τελευταία (2-4-0). Κοιτάζοντας το ιστορικό της, παρατηρούμε πως στα τελευταία 17, έχει καταφέρει να χάσει μόλις 1 φορά (8-8-1), ενώ είναι αήττητη εδώ και 7 διαδοχικούς αγώνες (3-4-0). Η προϊστορία δείχνει πως στα τελευταία 3 παιχνίδια μεταξύ τους, σε αυτό το γήπεδο, έχει καταφέρει να πάρει βαθμό και στα 3, με σκορ 2-2, 1-1 και 1-1. Οι "Παριζιάνοι" θα κάνουν σήμερα την απονομή και θέλουν να το κάνουν προσφέροντας γκολ και θέαμα στον κόσμο τους. Πιστεύω, θα προσφέρει και η Μονακό κανά γκολ, άρα πάμε με το Over 2.5, με απόδοση (1.72).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου