Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Να "λύσει" το γόρδιο δεσμό στο σκοράρισμα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bet.Tora !!

Δεν προσφέρω πολλά ταμεία τώρα τελευταία, και αυτό εμένα προσωπικά δε μου αρέσει. Μπορεί εσείς να με δικαιολογείτε με λόγια τύπου "Στοίχημα είναι, λογικό" ή "Η ζωή δεν είναι πάντα επιτυχίες", αλλά εγώ θεωρώ πως θα έπρεπε να σας είχα πάει πολύ περισσότερα ταμεία. Όλα είναι θέμα τύχης, ναι το δέχομαι, αλλά δε γίνεται αυτό που περνάμε τώρα τελευταία... Πάμε στα σημερινά, μετά από αυτόν το μίνι πρόλογο. Λοιπόν:

--1059-- ΚΑΕΝ - ΤΡΟΥΑ (21:00)

"Αυξομειώσεις" παρουσιάζει η Καέν, αφού μετά από 3 ματς αήττητη (2-1-0) γνώρισε την ήττα από τη Γκαζελέκ, με 1-0. Πάντως, συνεχίζει να είναι μέσα στη μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση και στο -2 από τη 5η Ρεν. Δεν είναι η μόνη που κυνηγάει, γιατί όλες οι ομάδες από τη 14η θέση και πάνω ελπίζουν σε καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με ήττες των μέχρι στιγμής "Ευρωπαίων". Η Τρουά, από την άλλη, γνώρισε ντροπιαστική ήττα από την πρωταθλήτρια -και μαθηματικά- Παρί, με 0-9, σε ένα ματς που τα λάθη της ήταν περισσότερα από την κατοχή της (!). Υποβιβασμένοι κατά 95% οι φιλοξενούμενοι, ελπίζουνε στο 8ο θαύμα (στο -19 από τη.. σωτηρία). Αν δε νικήσει ούτε την Τρουά, η Καέν,... "κλάφτα" ! Πάμε με το 1 τελικό, στην απόδοση του 1.40.

--1071-- ΡΟΜΑ - ΙΝΤΕΡ (21:45)
Τρόμο "σκορπάει", σε όποιον παίζει μαζί της, η Ρόμα, νίκησε και την Ουντινέζε με 1-2. Έχει φτάσει τις 8 διαδοχικές νίκες (!), σκοπός η 9η σε ένα ακόμη ντέρμπι. Δεν τη σταματάει καμία, μετράει 6 σερί Over 2.5, ενώ τα 4/6 τελευταία της έχουν έρθει Over 3.5. Χωρίς απουσίες οι "Τζιαλορόσι". Οι "Νερατζούρι", κοιτάνε ψηλά, απέχουν 6 βαθμούς από τη Μίλαν, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση με 48 βαθμούς (54 έχει η Ίντερ). Έχει να δει νίκη σε αυτήν την έδρα από τη σεζόν 2008-09 (0-4). Έκτοτε έχει γνωρίσει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Πέρυσι είχαν ηττηθεί με το επιβλητικό 4-2, σε ένα ματς γεμάτο θέαμα. Μετράει 5 Over 2.5 στα 6 τελευταία της, ανεξαρτήτου έδρας. Επιλογή μου το Over 2.5, που το βρίσκουμε στην απόδοση του 1.75.

--1126-- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ (01:00)

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα, η Νέα Υόρκη, που δινόταν ως φαβορί για την κατάκτηση του MLS. Με 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, βρίσκεται στην τελευταία θέση. Γνώρισε "συντριβή" από το Μόντρεαλ, με 3-0. Της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι στις μέρες του ο Ράιτ-Φίλιπς. Το Χιούστον, έχει ξεκινήσει ιδανικά, αφού νίκησε το Ντάλας, με το επιβλητικό 5-0. Πριν από αυτό, είχε φέρει ισοπαλία με τη Νιου Ίνγκλαντ (3-3). Σκοράρει απίστευτα εύκολα το Χιούστον, μετράει 5 σερί Over 2.5. Ομάδες με επιθετικό τέμπο, αν είναι αποτελεσματική και η Νέα Υόρκη, πιστεύω, θα δούμε γκολ και θέαμα. Over 2.5, με απόδοση 1.68.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου