Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Παιχνίδι με τα γκολ, 2άδα διπλ/σμου

Καλησπέρα, παιδιά !!

Δεν καταφέραμε να πάμε ταμείο εχθές, αφού τα χάσαμε και τα 3, με αποτέλεσμα να γίνει η χειρότερη μας μέρα -με διαφορά- από τότε που αρχίσαμε το... blogging. Για σήμερα θα πάω μόνο με Champions League, τα άλλα δεν πιάνονται ούτε με εγγύηση.Ξεκινάμε...

--536-- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (21:45)

1ο παιχνίδι: Αϊντχοφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης |0-0|. Για 1 αποτέλεσμα παίζει απόψε η Ατλέτικο και αυτό ονομάζετε νίκη, με ό,τι σκορ κι αν είναι. Ο Τσόλο Σιμεόνε, στη συνέντευξή του, είπε πως βρίσκεται σε τρομερή φόρμα η ομάδα του και πως είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις η PSV. Η Αϊντχόφεν, με τη σειρά της, θέλει 2 αποτελέσματα, τα οποία είναι τα εξής: Νίκη ή ισοπαλία με σκορ 1-1 και πάνω (περνάει λόγω του εκτός έδρας γκολ). Σύμφωνα με τον προπονητή της, Φιλίπ Κοκού, θα παίξουν το ποδόσφαιρό τους, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και δυνατή έδρα, και δε θα παίξουν μόνο αμυντικά. Πιστεύω πως το Over 2.5 αποτελεί την καλύτερη επιλογή, με απόδοση 1.80.

--537-- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (21:45)

1ο παιχνίδι: Ντιναμό Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι |1-3|: Οι γηπεδούχοι, αποτελούν το ακλόνητο φαβορί σε αυτό το ματς μετά και το αποτέλεσμα του 1ου μεταξύ τους παιχνίδι. Επιφυλακτικός παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Χιλιανός, Πελεγκρίνι, λέγοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, να παίξουνε κανονικά. Οι "Κυανόλευκοι", από την άλλη, είναι το μεγαλύτερο άουτσαιντερ σε όλη τη φάση του UEFA Champions League, μετά από το 1-3, και παραμένει έτσι. Αισιόδοξος ο Ρεμπρόφ, δήλωσε: "Θα παλέψουμε για την ανατροπή κι ας είναι ελάχιστες οι ελπίδες μας", ενώ συμπλήρωσε: "Αν δεν είμαστε νευρικοί, θα κάνουμε φάσεις και γκολ". Ευελπιστώ στα πολλά γκολ και θα πάω κι εδώ με το Over 2.5, στην απόδοση του 1.55.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου