Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Νίκη ή τίποτα για Μάντσεστερ

Γεια σας αλάνια !!!

Η χθεσινή ήταν η 3η διαδοχική μέρα, που στο σύστημα μας (3-4-5) δε βγάλαμε ούτε 3άδα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πιάσουμε το μείον, στα κέρδη μας, αν δεν το έχουμε πιάσει ήδη... Σήμερα, γεμάτη Ευρωπαϊκά παιχνίδια η μέρα, με αγώνες από Europa League και Euroleague. Μην ξεχνάμε και το Copa Libertadores.. Πάμε να δούμε τα σημερινά:

(3025) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΥΜΠΑΝ (21:15)

Αγώνας για την 11η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague. Την 1η του νίκη, μετά από 3 αναμετρήσεις, θέλει να πετύχει απέναντι στην ίδια ομάδα ο Παναθηναϊκός. Ήττα-ΣΟΚ για το "τριφύλλι", στο Βελιγράδι, από τον Ερυθρό Αστέρα, με 69-67 και κάπως έτσι τελείωσε αυτό το σερί των 11 αγώνων χωρίς ήττα. Πλέον, τρέχει ρεκόρ 6-4, ενώ η Κούμπαν 7-3. Τη Δευτέρα, πέρασε σα... σίφουνας από το κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων, απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα, με σκορ 81-98. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γουίλιαμς, που είναι και η αιτία της "μεταμόρφωσης" του Παναθηναϊκού. Απ' την αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσέ, στο Κράσνονταρ, με σκορ 52-55. Προέρχεται από άλλη μία ήττα με αντίπαλο τη Νίζνι (98-93), για τη VTB. Να καλύψει τη διαφορά των 9 πόντων του 1ου αγώνα (στη χειρότερη περίπτωση) -για το Top 16- θέλουν οι φιλοξενούμενοι, αλλιώς να νικήσουν ώστε να καθαρίσουν και τη 2η θέση στον όμιλο. Αν χάσει απόψε ο Παναθηναϊκός, σε συνδυασμό με νίκη της Εφές απέναντι στη Τσεντεβίτα, τότε φυσικά έχει τελειώσει το κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας, αλλά θα έχει, πλέον, ως πρωταρχικό στόχο την πρόκριση. Αν πάλι νικήσει και πάρει και διαφορά 10+ πόντων, είναι "καβάλα στ' άλογο" για τη μάχη της 2ης θέσης, αλλιώς αν νικήσει με λιγότερους από 10 πόντους διαφορά, τότε περνάνε -κατά πάσα πιθανότητα- αλλά και έχουν ελπίδες για τη 2η θέση. Ο Παναθηναϊκός σκοράρει κατά Μ.Ο. 74.6 πόντους, ενώ η Κούμπαν 74.1 πόντους. Πιστεύω, ο Παναθηναϊκός θα φτάσει τους 75, πάμε με το Over του Παναθηναϊκού (1.75).

(696) ΤΟΤΕΝΑΜ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:05)

1ος αγώνας: Ντόρτμουντ - Τότεναμ |3-0|. Ένα ματς που φαινότανε για τον τελικό του Europa League, βγήκε στη φάση των 16 και μάλιστα, η Τότεναμ, γνώρισε τη... συντριβή με 3-0, από τη Ντόρτμουντ. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά θαύματα ελπίζει απόψε η Τότεναμ, για την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο -5 από την κορυφή της Barclays Premier League, τα "σπιρούνια" που, πλέον, έχουν επικεντρωθεί περισσότερο εκεί. Σε συνέντευξή του, ο Ποκετίνο, είπε: "Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό" και συμπλήρωσε: "Είναι σημαντικό για τους παίκτες μας να έχουν κίνητρο. Πιστεύω σε αυτούς". Η Ντόρτμουντ, απ' την πλευρά της, βρίσκεται με το 1.5 πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-, έχοντας να διαχειριστεί το υπέρ της 3-0 του 1ου αγώνα. Οι "κιτρινόμαυροι", μετράνε ένα αήττητο σερί 12 αγωνιστικών. Στη Συνέντευξη Τύπου, ο Μίκαελ Ζορκ, δήλωσε: "Έχουμε δει τόσες και τόσες ευρωπαϊκές ανατροπές. Το 3-0, ναι μεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια εξίσου καλή εμφάνιση". Θα παίξει ανοιχτά η Τότεναμ. Ένα γρήγορο γκολ θα απλοποιήσει την κατάσταση. Πάμε με το Over 1.5 1ου ημιχρόνου (2.35).

(692) ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (22:05)

1ος αγώνας: Βασιλεία - Σεβίλλη |0-0|. Το πλεονέκτημα έχουν αποκτήσει οι Σεβιγιάνοι, μετά το 0-0 του 1ου αγώνα, λόγω της έδρας. Σε καλή φόρμα η Σεβίλλη, είναι αήττητη στα τελευταία 4, έχοντας ρεκόρ 2-2-0. Ρεαλιστής παρουσιάστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Ουνάι Έμερι, δηλώνοντας: "Αναμένεται δύσκολη η σημερινή μας αποστολή, απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει." και συνέχισε λέγοντας: "Με τη στήριξη του κόσμου μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό". Χωρίς Ενζονζί, Κονοπλιάνκα και Βιτόλο, οι γηπεδούχοι. Η Βασιλεία, πρέπει να πετύχει γκολ, αν θέλει να ελπίζει κάτι, απέναντι στους κατόχους του τροπαίου. Έχοντας ως ατού τις απουσίες των Σεβιγιάνων, θέλουν να παίξουν δυνατά πετυχαίνοντας κάποιο γκολ. Στη Συνέντευξη Τύπου, ο Φίσερ, είπε: "Μεγάλη η πρόκληση για εμάς, απόψε. Πρέπει, σίγουρα, να παίξουμε καλύτερα απ' ό,τι στο 1ο μεταξύ μας ματς, για να ελπίζουμε σε κάτι". Και οι 2 θα παίξουν δυνατά. Επιλογή μου, αποτελεί, το Goal/Goal (1.80).

(703) ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ (02:45)

Αγώνας για την 4η αγωνιστική του Copa Libertadores. Παλικαρίσιο "διπλό" (1-2), της Νασιονάλ, στο Σάο Πάολο, απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της. Παραμένει αήττητη (1-2-0) στο 2ο όμιλο (η μοναδική της νίκη, έως τώρα). Με αυτή τη νίκη, έβαλε τέλος σε ένα σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη (0-3-1). Σε ενδεχόμενη νίκη είναι με το 1 πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι, θέλουν... εκδίκηση από τη Νασιονάλ, για την εντός έδρας ήττα τους. Άλλαξε πρόσφατα προπονητή, παίρνοντας τον Κούκα, που αντικατέστησε το Μαρσέλο Ολιβέιρα. Να μη χάσει θέλει η Νασιονάλ, να δώσει μία καλή εμφάνιση στον νέο προπονητή της, Κούκα, θέλει η Παλμέιρας. Πιστεύω, το Χ τελικό βολεύει και τους 2 και θα πάω με αυτό (2.90).

(693) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (20:00)

1ος αγώνας: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουν. |2-0|. Έχει δύσκολο έργο, απόψε, η Μάντσεστερ, αφού πρέπει να ανατρέψουν το 2-0 του 1ου αγώνα, για να περάσουν στα προημιτελικά του Europa League. "Σύμμαχός" της η παράδοση με αγγλικές ομάδες (3/3, εντός έδρας). Την Κυριακή ακολουθεί εκτός έδρας ντέρμπι-"φωτιά" με τη τοπική Μάντσεστερ Σίτι. Στη Συνέντευξη Τύπου, ο Λουίς Φαν Χάαλ, δήλωσε: "Πρέπει να πιστέψουμε στην πρόκριση. Μίλησα με τους παίκτες μου γι' αυτό", ενώ τόνισε: "Μια σημερινή ανατροπή μας, θα είναι το καλύτερο "δώρο" στους οπαδούς μας". Η Λίβερπουλ, από την άλλη, έχει ως στόχο να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ της 2-0, του 1ου αγώνα. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το ΣΚ. Ο Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξή του, είπε: "Η Μάντσεστερ έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης, και το πιστεύω 100% αυτό. Δεν ανυσηχώ, θα μας στηρίζουν 3000 οπαδοί μας". Πάμε με το 1 τελικό (2.30), που το επιλέγω λόγω έδρας.

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου