Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

LATIN SCORE

Γεια σε όλους !!!

Να 'μαι κι εγώ. Πώς πάτε ;
Όπως ξέρετε, εγώ δε θα ανεβάζω καθημερινά, γιατί είναι δύσκολο να βρεις τα "σωστά" παιχνίδια, από στατιστικά, προϊστορίες και γενικά όλα τα υπόλοιπα που παίζουν ρόλο. Ψάχνω, ψάχνω, αλλά δεν... Σήμερα, που βρήκα λίγο χρόνο να μελετήσω, βρήκα ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Πάμε να το δούμε:

ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ (00:30)


Αγώνας για την Liga Aguila της Κολομβίας. Η Αλιάντζα Πετρολέρα βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς. Στους τελευταίους 10 αγώνες μετράει 6 ισοπαλίες, οι 5/6 είναι με σκορ 1-1 (η άλλη μία με 0-0).
Η Μπουκαραμάνγκα, είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ σε 9 αγώνες, όλων των χρόνων. Μετράει 8/9 ισοπαλίες, εκ των οποίων όλα έχουνε συνοδευτεί με Under 2.5. Τα 3 από αυτά έχουν έρθει 1-1, ενώ τα άλλα 5 έχουν μείνει στη "λευκή" ισοπαλία (0-0).
Τέλος, κοίταξα και το ιστορικό τους και παρατήρησα πώς δεν έχουν έρθει πολλές ισοπαλίες, αλλά ούτε μεγάλα σκορ έρχονται. Πιο συγκεκριμένα, στα μεταξύ τους παιχνίδια, μπαίνουν κατά Μέσο όρο 2.5 γκολ που σημαίνει πως περισσότερο θα πάνε κοντά στα 2-3 γκολ. Επειδή, όμως, εμείς εδώ επιλέγουμε μόνο σκορ, θα πούμε σκορ.


Με πάρα πολλές πιθανότητες επαλήθευσης θα πω τα σκορ 0-0, 1-1 με αποδόσεις 6,25 και 5.85, αντίστοιχα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Οι αποδόσεις είναι του www.Stoiximan.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου