Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Θέλει, αλλά.. μπορεί;

Γεια σας αλάνια !!!

Από το κακό στο χειρότερο πάμε τώρα τελευταία. Ούτε εχθές καταφέραμε να... "ταμειαστούμε", αφού -πάλι- ζητάγαμε σύστημα 3-4-5-6 και πιάσαμε 2. Δυστυχώς, έχουμε φτάσει στις 4-5 διαδοχικές μέρες, που δεν παίρνουμε απολύτως τίποτα πίσω. Για να δούμε σήμερα:

(890) ΕΒΕΡΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ (14:45)

Από σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, προέρχονται οι γηπεδούχοι (1-0 την Τσέλσι), όπου θα ζευγαρωθούν με μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Γουέστ Χαμ. Ψάχνουν την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες, αφού έχει να νικήσει από τις 03/02 (3-0 τη Νιούκαστλ). Στο 1-2-5 τα 8 τελευταία εντός, της Έβερτον. Η Άρσεναλ, από την άλλη, έχει ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα, μετά και το διπλό "χαστούκι" από Μπαρτσελόνα (Champions League) και Γουότφορντ (Κύπελλο). Βρίσκεται στο -11 από την κορυφή (έχει αγώνα λιγότερο), ενώ έχει να νικήσει από τις 14/02 (2-1 τη Λέστερ!). Έκτοτε, μετράει 1 ισοπαλία και 5 ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που έχει κάνει τους οπαδούς να... μουρμουρίζουν. Την 1η της νίκη αναζητεί απόψε η Άρσεναλ, μετά από 6 αγώνες. Καλύτερη ποιοτικά οι "Κανονιέρηδες", πάμε με το 2 τελικό (2.35).

(1016) ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (18:00)

Έχουνε επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις οι γηπεδούχοι, νικώντας τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1. Βρίσκονται στην 3η θέση και στο +1 από Ομόνοια και Ανόρθωση. Χωρίς Καλοκούδια, λόγω τραυματισμού, ο Απόλλωνας. Αμφίβολος ο Σλάβτσεβ. Η Ανόρθωση, πάει από το χειρότερο στο χείριστο, γνωρίζοντας άλλη μία ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας (0-1) και φτάνοντας τις 2 διαδοχικές. Αυτές οι ήττες την απομάκρυναν ακόμη περισσότερο από τη 2η θέση (στο -13) και, πλέον, φαντάζει απίθανο έως και ακατόρθωτο να φτάσει κάποιος άλλος εκεί. Με πολύ σημαντικές απουσίες, όμως, αφού είναι εκτός οι Πελέ, Νουχού και Αβράαμ, λόγω τραυματισμών. Αναζητάνε αντίδοτο και οι 2 ομάδες, σε ένα ματς που μια επερχόμενη νίκη θα τους δώσει τεράστια ψυχολογία για τη συνέχεια, αλλά και τους πολύτιμους 3 βαθμούς. Με τις απουσίες που μετράνε οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα απειλήσουν, και ακόμη πιο δύσκολα θα βάλουν τη μπάλα στο... "πλεχτό". Επιλέγω το 1 τελικό (1.98).

(1043) ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ (19:30)

Η χαρά του Over, είναι οι 2 αυτές ομάδες, φέτος, σκοράροντας κατά ριπάς. Η Χέρενφεν, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από την Άιντχοφεν, με σκορ 1-1. Τα τελευταία 6 παιχνίδια της ,είναι στο 1-2-3. Τιμωρημένος ο στόπερ Φαν Ντεν Μπερχ (22/1). Η Χέρακλες, έχει χάσει -κατά πολύ- τη φόρμα που είχε βρει, αφού στα τελευταία 6 έχει ρεκορ (2-0-4). Περίπου 4 γκολ μπαίνουν κατά Μ.Ο. στα τελευταία 6 παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, ενώ στη Χέρενφεν περίπου 3. Αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και στις 2 ομάδες. Έχουν ανοιχτές άμυνες και δυσκολεύονται στο να έχουν 0 παθητικό στην εστία τους. Λογικά θα έχουν πολλά τέρματα εκατέρωθεν. Πάμε με το Over 3.5 (2.40).

(1051) ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΑΡΟΥΚΑ (20:30)

Σημαντικό "διπλό" της Σπόρτινγκ, στην έδρα της Εστορίλ, με 1-2. Έπειτα από 2 αγωνιστικές που αγνοούσε τη νίκη, τη βρήκε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μόλις 1 ήττα (0-1, από Μπενφίκα) μετράνε στα 6 τελευταία οι γηπεδούχοι (3-2-1). Απουσιάζουν οι Ζέεγκελαρ (Α, 6/0), Τζέφερσον (Α, 18/0) και Μπρούνο Παουλίστα (Μ, 1/0). "Τρομακτική" στα 7 τελευταία παιχνίδια της η Αρούκα, που έχει μπει για τα καλά στην 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, 2 μπροστά από Ρίο Άβε (1 αγώνας παραπάνω). Στο 5-2-0, πλέον, το ρεκόρ της, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο τη Σετούμπαλ, με σκορ 1-0). Μόλις 1 απουσία έχουν η φιλοξενούμενοι, αυτή του τιμωρημένου Αντίλσον Γκοϊάνο (Μ, 22/1). Ομάδες που τις αρέσουν το επιθετικό ποδόσφαιρο, θα δούμε πολλά γκολ, εδώ. Σκοράρουν αμφότερες, πάμε στο Goal/Goal (2.30).

(1071) ΡΟΜΑ - ΙΝΤΕΡ (21:45)

Καταιγιστική η Ρόμα, "ξεπάστρεψε" και την Ουντινέζε (1-2). Έχει φτάσει τις 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και, πλέον, μπορεί να... ελπίζει στις λιγοστές έως και ελάχιστες πιθανότητες που της απομένουν για την κατάκτηση της Serie A. Στο -5 από τη 2η Νάπολι και στο -8 από την κορυφή (Γιουβέντους). Αδιάφορες οι απουσίες της, χωρίς Πόντσε (Ε, 0/0) και Γκίομπερ (Α, 6/0). Οι "νερατζούρι", από την άλλη, έχουν βρει ξαφνική φόρμα, αφού έχουν κάνει 2 διαδοχικές νίκες, με Παλέρμο (3-1) και Μπολόνια (2-1). Απόψε, έχουν πάρα πολύ δύσκολο έργο, που αν αποσπάσουν έστω ένα βαθμό θα είναι... επιτυχία μεγατόνων, με τις απουσίες που έχουν. Χωρίς τους επιθετικούς της, η Ίντερ, αφού απουσιάζουν οι Παλάσιο (Ε, 21/1), Γιόβετιτς (Ε, 19/4) και ο 1ος σκόρερ της Ικάρντι (Ε, 26/12). Στηρίζει πολλά στην άμυνά της, απόψε, αλλά με μια τέτοια Ρόμα, δε μπορείς να ελπίζεις πως δε θα σε... "συντρίψει". Τελευταίο παιχνίδι μεταξύ τους, στην ίδια έδρα, ήταν πέρυσι, με σκορ 4-2, υπέρ των "Τζιαλορόσσι". Θα επιλέξω το πολύ δύσκολο Over 2.5 γκολ της γηπεδούχου (3.35).

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου