Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

"Τελικός" στην Ολλανδία

Γεια σας αλάνια !!!
Δεν τα καταφέραμε ούτε εχθές, κι ενώ ξεκινήσαμε καλά με 2/2, μετά... μας "πήρε η κατηφόρα". Δεν περίμενα σε ένα ματς με τόσο επιθετικό ποδόσφαιρο (το Χέρενφεν-Χέρακλες) να μπει μόνο 1 γκολ. Δυσκολεύτηκε και η Ρόμα, απέναντι στη μισή Ίντερ, με αποτέλεσμα να βάλει το 1/3 από τα γκολ που θέλαμε να βάλει. Το "καλό" της όλης υπόθεσης είναι πως δε βγήκαμε τελείως χαμένοι. Η λέξη "καλό" που χρησιμοποίησα είναι σχετική. Ούτε καλό ήταν, αλλά ούτε κακό. Προς το μέτριο, θα έλεγα... Λοιπόν, για σήμερα έχουμε:

(1237) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (17:00)

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τα "Κίτρινα Υποβρύχια", προκρίθηκαν την Πέμπτη στα προημιτελικά του Europa League, αποκλείοντας τη Λεβερκούζεν (1-0 μέσα, 0-0 έξω). Η κληρωτίδα, την έβγαλε με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας. Όσο για πρωτάθλημα, έχει κάνει 2 συνεχόμενες ήττες, ενώ πιο πριν είχε φέρει και 1 ισοπαλία με τη Θέλτα (0-0). Αγνοεί τη νίκη στα 3 τελευταία (0-1-2). Δυσκολεύει του "μεγάλους", φέτος, έχει καταφέρει να κερδίσει και Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης (!). Οι "Μπλαουγκράνα", προκρίθηκαν και επίσημα, πλέον, στα προημιτελικά του Champions League, έχοντας κάνει το 2/2 απέναντι στην Άρσεναλ (0-2 έξω, 3-1 μέσα). Ισπανικό "εμφύλιο" έβγαλε η κλήρωση, αφού στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο πρωτάθλημα. μετά τη χθεσινή ήττα της Ατλέτικο από τη Σπόρτινγκ Χιχόν (με ανατροπή!), έχει την ευκαιρία να πάει στο +11. Έχει να χάσει εδώ και 38 αγώνες, αφού έχει ρεκόρ (32-6-0) ! Θα σκοράρει, πιστεύω, και η Βιγιαρεάλ, αλλά αυτή η Μπαρτσελόνα, σκοράρει με κάθε απίθανο τρόπο Δεν έχει ελπίδες η Βιγιαρεάλ. Μου κάνει "κλικ" το Over 3.5, και γι' αυτό θα το επιλέξω (2.25).

(1244) ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΓΙΑΞ (17:45)

Ντέρμπι τίτλου διεξάγεται απόψε στο Phillips Stadium, με την Άιντχοφεν να προέρχεται από Ευρωπαϊκό αποκλεισμό (από Ατλέτικο Μαδρίτης, 8-7 στα πέναλτι). Για το πρωτάθλημα, έφερε εντός έδρας ισοπαλία, με 1-1, από τη Χέρενφεν. Μετράνε αήττητο σερί 21 αγωνιστικών (17-4-0), έχουν να ηττηθούν από το Σεπτέμβρη. Ο "Αίαντας", έχει αποκλειστεί πρόωρα από την Ευρώπη, όντας ξεκούραστος στον αποψινό αγώνα. Δε μπόρεσε να πάρει τη θέση του "οδηγού", αφού την Κυριακή... γκέλαρε και αυτός, φέρνοντας εντός έδρας ισοπαλία, με 2-2, κόντρα στη Ναϊμέγκεν. Θα γίνει ανοιχτό ματς, που η κάθε ομάδα θα μπει από νωρίς για να προηγηθεί. Πάμε με το Over 1.5 1ου ημιχρόνου (2.35).

(1284) ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ (18:30)

Ντέρμπι Ευρώπης, στο Κράσνονταρ, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από εκτός έδρας νίκη, με 0-1, απέναντι στη Μορντόβια Σαράνσκ. Τους... "γλύτωσε" ο κίπερ Κριτσιούκ. Πριν αυτού, είχαν καταφέρει να πάρουν Χ, απέναντι στη Ζενίτ (0-0). Μετράει 4/5 εντός έδρας Goal/Goal, ενώ στο "σπίτι" της είναι 8 ματς αήττητη, με ρεκόρ 4-4-0. Από την άλλη, η Λοκομοτίβ, παρουσιάζουν "αυξομειώσεις", όντας αλλοπρόσαλλοι και ασταθείς. Στα τελευταία 6 μετράνε 2 απ' όλα (2-2-2), προερχόμενη από νίκη με 2-0 (Ούφα). Τα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal και Over 2.5. Θα πάω με τα στατιστικά και θα επιλέξω το Over 2.5 (2.02).

(1347) ΜΙΛΑΝ - ΛΑΤΣΙΟ (21:45)

Οι "Ροσονέρι", αγνοούν τη νίκη εδώ και 2 αγώνες, αφού έφερε εκτός έδρας ήττα από τη Σασουόλο (2-0) και εκτός έδρας ισοπαλία με την Κιέβο (0-0). Έχει τρομερή προϊστορία με αυτήν την αντίπαλο, αφού έχει να χάσει σε αυτό το γήπεδο, από το 1989 (!). Έκτοτε βρίσκεται στο 15-10-0. Μετράει μόλις 1 ήττα στα τελευταία 11 εντός έδρας, για το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο -7 από την 5η θέση (Ίντερ) που οδηγεί στο Europa League. Η Λάτσιο, αποκλείστηκε από την Ευρώπη, με το εξωπραγματικό 0-3, στην έδρα της, με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας. Χωρίς ψυχολογία έρχεται στο ντέρμπι. Βρίσκεται πίσω με 14 βαθμούς από μια Ευρωπαϊκή θέση, κάτι που δε μπορεί να κυνηγήσει, πλέον. Έχει ρεκόρ 2-3-1 στα 6 τελευταία της, για το πρωτάθλημα, έχοντας χάσει ΚΑΙ αυτή από τη Σασουόλο (εντός έδρας!), με το ίδιο σκορ (0-2). Με κόντρα την προϊστορία και με κόντρα την αγωνιστική της κατάσταση, η Λάτσιο, δε νομίζω πως θα τη βγάλει "καθαρή" κόντρα στην πιο ενδιαφερόμενη και ποιοτική Μίλαν. Πάμε με το 1 τελικό (1.85).

(1349) ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ (22:00)

Με τον πιο θεαματικό και εμφατικό τρόπο, στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Παρί Σεν Ζερμέν, με έναν Ιμπραίμοβιτς να είχα πάρει φωτιά, σκοράροντας 3 γκολ σε 10 λεπτά (4 γκολ συνολικά). Ο λόγος, για την εκτός έδρας νίκη της, με αντίπαλο την υποβιβασμένη, πλέον, Τρουα, με το εμφατικό 0-9. "Ορέξεις" είχε η... κληρωτίδα του Champions League, αφού για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, την έβγαλε με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εντός έδρας, μετράει 10/14 Over 2.5 και 8 από αυτά "συνοδεύτηκαν" με Goal/Goal. Η Μονακό, προέρχεται από 3 διαδοχικές ισοπαλίες (οι 2 τελευταίες με 2-2), ενώ στα 6 τελευταία της, έχει ρεκόρ (2-4-0). Αήττητοι οι Μονεγάσκοι στα 7 τελευταία (3-4-0), ενώ στα 17 τελευταία τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, μετράνε μόλις 1 ήττα (8-8-1) ! Σκοράρει παραδοσιακά σε αυτό το γήπεδο η Μονακό, αφού υπάρχουν 3 σερί Goal/Goal, που όλα ήταν ισόπαλα (2-2, 1-1, 1-1). Πιστεύω, θα επαληθευτεί και πάλι η προϊστορία, με την πολύ επικίνδυνη Μονακό να είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Πάμε με το Goal/Goal (2.02).

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου