Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Θέλει και μπορεί η Γοδόι Κρουζ

Γεια σας αλάνια !!!

  Υπέροχη η επανέναρξή μας εχθές, βγάζοντας 4/5 παιχνίδια και χάνοντας στο γκολ το απόλυτο. Βγήκε ένα καλό μεροκάματο, πάντως.
  Σήμερα, όπως όλοι ξέρουμε, είναι κλειστά τα πρακτορεία. Αλλά, βέβαια, υπάρχει και το ίντερνετ. Όσοι παίζετε και έχετε υπόλοιπο, εκεί, μπορείτε -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ- να ακολουθήσετε. Πάμε, λοιπόν:

(2813) ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ (21:00)

Έφτασε τις 3 σερί ήττες η ομάδα του Φαν ντεν Χαμ, μετά το εκτός έδρας 2-0 από τη Ντεν Μπος. Στα 7 τελευταία μετράει μόλις 1 νίκη (1-0-6), βρισκόμενη στη 15η θέση με 34 βαθμούς, 8 πίσω από τη 5η θέση που οδηγεί στα Play-Off ανόδου. Απ' την αντίπερα όχθη, η Γκοου Άχεντ Ιγκλς, αγνοεί τη νίκη στα 3 τελευταία, έχοντας ρεκόρ 0-2-1 και, πλέον, θέλει μόνο τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι, αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι τον Play-Offs. Είναι πολύ σημαντικό το αποψινό ματς για τους φιλοξενούμενους και η φόρμα της Ντόρντρεχτ δε μας παροτρύνει να επιλέξουμε κάτι άλλο εκτός του διπλού. Δε θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ, οπότε πάμε με το 2 τελικό (2.45).

(2820) ΦΕΝΛΟ - ΒΑΑΛΒΑΪΚ (21:00)

Οι τελευταίες 7 αγώνες της Φένλο έχουν έρθει Over 2.5, ενώ τα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος έχουν δείξει Over 3.5 και Goal/Goal. Η Βάαλβαϊκ, έχει αρχίσει και βρίσκει δίχτυα, μετρώντας 3 διαδοχικά Goal/Goal, στο πρωτάθλημα. Πάμε με το Over 3.5 (2.02), ελπίζοντας και στο ότι θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

(2828) ΜΠΡΕΪ - ΝΤΕΡΙ (21:45)

Ξεκίνησε και η Ιρλανδία και αυτή είναι η 3η αγωνιστική. Μετράνε 2/2 Over 2.5, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και στα 2 πρώτα ματς πρωταθλήματος. Δε θα πάω με κάποιο αποτέλεσμα, εδώ, αλλά με το Goal/Goal (1.88) που πληρώνει καλά.

(2832) ΛΕΣΤΕΡ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00)

Πολύ μεγάλη αξία έχει το σημερινό παιχνίδι για τη Λέστερ, αφού μπορεί το +2, από την Τότεναμ, να το κάνει +5 με μία δική της νίκη. Η Νιούκαστλ, απέκτησε τον Ράφα Μπενίτεθ για τη θέση του προπονητή (αντικατέστησε το Στιβ ΜακΚλάρεν), γεγονός που έφερε μεγάλη αισιοδοξία στους οπαδούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την επικίνδυνη -φέτος- Μπόρνμουθ (!), πράγμα που ήταν και η αιτία για την.. έξοδο του ΜακΚλάρεν από τον πάγκο των... "Τζώρτζηδων". Το θέλουν και οι 2 το ματς, φαβορί η Λέστερ και πιστεύω το ένα γκολ θα το βάλει. Οι.. "καρακάξες" θα μπουν δυνατά από νωρίς και πιστεύω πως θα μας δώσουν το γκολ. Επιλέγω το Goal/Goal (1.75).

(2838) ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ (00:00)

Άλλαξαν πρόσφατα προπονητή οι γηπεδούχοι με το Ρικάρντο Λομπάρντι (αντικατέστησε το Σέρχιο Λίπι) να αναλαμβάνει, πλέον, τα προπονητικά καθήκοντα. Στις πρώτες 6 αγωνιστικές έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μόλις 4 βαθμούς (1-1-4) και αγνοούν τη νίκη από την πρεμιέρα της Primera Division. Από την άλλη πλευρά, εντελώς αντίθετο ξεκίνημα έχει κάνει η Γοδόι Κρουζ, που στα πρώτα 6 έχει μαζέψει 13 βαθμούς (4-1-1). Με μία νίκη αποψινή, καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της τη Λανούς (θα ισοβαθμήσουν) και τη Ροζάριο Σεντράλ (θα είναι στο +2). Θέλει να συνεχίσει αυτήν την νικηφόρα αρχή που έχει κάνει και πιστεύω με αντίπαλο τη Σαρμιέντο δε θα έχει κάποιο σημαντικό θέμα. Τιμωρημένος ο σημαντικός της μέσος Γοδόι, που λογικά θα αντικατασταθεί από το Σούκι. Επιλογή μου, αποτελεί, το 2 τελικό (2.60).

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου