Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Νίκη ψυχολογίας για Νιούπορτ

Καλησπέρα σας !!!

Με την επιστροφή μας, πήγαμε ένα εξαιρετικό ταμείο, βγάζοντας το 1Χ διπλή ευκαιρία της Άλμιρε Σίτι (νίκησε και έσπασε το αήττητο 18 σερί αγωνιστικών της Σπάρτα!), το οποίο τελείωσε στο 1-0. Η πρώτη μου επιλογή ήταν το καρφωτό 1 τελικό, αλλά επέλεξα να σας δώσω το 1Χ για να το κάνουμε πιο σίγουρο. Δε μας πέρασε το Over 3.5, στο ίδιο μας, επιλογή που την είπα με... το "χέρι στην καρδιά". Πάμε με το σημερινό μας αγώνα, από Αγγλία 2η κατηγορία.

--544-- ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ (21:45)

Με ρεκόρ 3-1-2, στις τελευταίες 6 αγωνιστικές, συνεχίζουν οι γηπεδούχοι, μετά και την έξοδό της σαν... σίφουνας από την έδρα της Πόρτσμουθ. Το συγκρότημα του Φίνεϊ, όμως, είναι αλλοπρόσαλλο, και γι' αυτό βρίσκεται στη 18η θέση με 40 βαθμούς. Το όλο καλό θέμα γι' αυτούς, είναι πως βρίσκονται στο +13 από τη ζώνη του υποβιβασμού και κατά πάσα πιθανότητα έχει παραμείνει στην κατηγορία, εκτός κι αν είναι "ιδανική αυτόχειρας" και... "αυτοκτονήσει" στο τέλος.. Από την άλλη, βρίσκεται και η Χάρτλπουλ σε παρόμοια κατάσταση, αφού έρχεται από εντός έδρας νίκη με 3-1, κόντρα στη Ντάγκεναμ (δύσκολα σώζεται), η οποία ήταν η 2η νίκη στο "καπάκι" για την ομάδα του Χάιγκνετ. Δεν έχει καμία απολύτως ανυσηχία, καθώς είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και έχει 3 αγώνες λιγότερους από τις ομάδες από κάτω της. Το "διπλό" που πέτυχε με τη Μπαρνέτ, πριν 2 αγωνιστικές, ήταν το 1ο μετά από 7 αγώνες (0-1-6) !

Καλύτερη ομάδα και με δυνατή -σχετικά- έδρα, η Νιούπορτ, αν χάσει δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα (νικήσουν χάσουν οι Γιορκ και Ντάγκεναμ). "Εξάποντο" παραμονής η νίκη απέναντι στη Ντάγκεναμ, για τους φιλοξενούμενους, με ήττα θα παραμείνουν στην ίδια θέση (νικήσουν χάσουν οι από κάτω της). Θα πάμε με την ποιότητα, τη δύναμη και... την απόδοση, εδώ.

Θα επιλέξω το 1 τελικό (1.95), καθώς και τα Over 1.5 γκολ της γηπεδούχου (2.08), αφού είναι αδύναμη αμυντικά η Χάρτλπουλ.

~Οι αποδόσεις είναι Stoiximan~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου