Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Πολλά γκολ στο Βερολίνο

Γεια σας αλάνια !!!

Μας πήγε καλά η 1η μέρα της επανέναρξής μας, αλλά οι άλλες 2 ήταν βίαιες αντίθετες, με αποτέλεσμα και πάλι να επιστρέψουμε στις κακές μέρες. Σήμερα, πιστεύω τα Champions League κάτι θα μας δώσουν με τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ και Μπάγερν - Γιουβέντους. Πάμε, λοιπόν:

(639) ΜΠΑΓΕΡΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45)

1ος αγώνας: Γιουβέντους - Μπάγερν |2-2|. Ακλόνητο φαβορί απόψε η Μπάγερν, θέλει να "σφραγίσει" την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Γεμάτο αναμένεται να είναι το "Allianz Arena", το οποίο θα βοηθήσει κατά πολύ τους γηπεδούχους. Σαρκαστικός παρουσιάστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Πεπ, δηλώνοντας: "Προτιμούσα να είχαμε κερδίσει 0-5 στην Ιταλία" και συνέχισε λέγοντας: "Η Γιουβέντους θα αγωνιστεί με το γνωστό αγωνιστικό της πνεύμα, και το γνωρίζω αυτό. Έτσι έχουν κερδίσει τόσους τίτλους. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη Γιουβέντους". Τα ρέστα της θα δώσει η Γιουβέντους, στο "Allianz Arena", ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League. Το μεγάλο πλεονέκτημα του συγκροτήματος του Αλέγκρι, είναι η πολύ σκληρή άμυνα της, όπου και πάλι δε θα παίζει ο Κιελίνι. Πρέπει να σκοράρει, αν θέλει να ελπίζει απέναντι στους "Βαυαρούς". Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το 2-2 του 1ου αγώνα. Να κάνουμε μια σπουδαία εμφάνιση και μετά να δούμε τι καταφέραμε", ενώ πρόσθεσε: "Ξέρω τα αδύναμα σημεία της Μπάγερν, όπου εκεί πρέπει να χτυπήσουμε". Πιστεύω, θα μπει νωρίς ένα γκολ που θα δώσει άλλο "χαρακτήρα στο παιχνίδι. Πάμε με το Over 1.5 του 1ου ημιχρόνου (2.45).

(640) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ (21:45)

1ος αγώνας Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα |0-2|. Ασταμάτητοι οι πρωταθλητές Ευρώπης, κέρδισαν και μέσα στο "Fly Emirates", την Άρσεναλ, με 0-2, και συνεχίζουν... Μόνο με... "αυτοκτονία" θα μοιάζει ένας σημερινός αποκλεισμός των "Μπλαουγκράνα" κι αυτό διότι έχουν φτάσει τις 9 διαδοχικές νίκες (μετά και τη νίκη στο πρωτάθλημα, 6-0 τη Χετάφε) και έφτασαν αήττητο σερί 37 αγώνων (σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο). Αν προκριθούν θα είναι η 9η σερί πρόκρισή τους στα προημιτελικά. Ο Λουις Ενρίκε, είπε: "Το 0-2 του 1ου αγώνα, είναι σίγουρα θετικό για εμάς, αλλά δεν αλλάζει καθόλου το σχεδιασμό μας" και πρόσθεσε: "Απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα ο αυριανός αγώνας, πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι μας". Η Άρσεναλ, από την άλλη, έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο, και παρουσιάζεται ως το μεγάλο αουτσάιντερ. Ο Αρσέν Βενγκέρ, έδωσε κι αυτός Συνέντευξη Τύπου και είπε: "Το "κλειδί" μας είναι η σωστή αμυντική λειτουργία μας. Παράλληλα, πρέπει να παίξουμε και επιθετικά κα΄τι που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας. Θα το κάνουμε αυτό, ξέροντας πως οι "μάγοι" της Μπαρτσελόνα απαιτούν από εμάς τέτοια αμυντική εμφάνιση". Επιστροφή Κοσιελνί, ξανά, στη βασική 11άδα. Θα είναι γρήγορος ρυθμός, με γκολ και φάσεις, πιστεύω θα μπουν από νωρίς. Επιλογή μου, το Over 1.5 1ου ημιχρόνου (1.78).

(665) ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ (00:30)

Ευχάριστη έκπληξη η Δε Στρόνγκεστ, αφού έχει συμπληρώσει έξι βαθμούς, έχοντας νίκες με Σάο Πάολο (0-1) και Τρουχιγιάνος (2-1). Μετράει 4/5 τελευταία Over 2.5 και Goal/Goal, σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Ρίβερ Πλέιτ, έχει την ευκαιρία να περάσει στην 1η του βαθμολογικού πίνακα, καθώς χρειάζεται νίκη για να το πετύχει. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς, φέρνοντας ισοπαλία με τη Σάο Πάολο (1-1) και επιβλητική νίκη επί της Τρουχιγιάνος (0-4). Τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2.5. Παιχνίδι με τα γκολ εδώ, Over 2.5 (2.00).

(677) ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ (02:45)

Να παραμείνουν στην κορυφή θέλουν οι Βραζιλιάνοι, αυξάνοντας, παράλληλα, και τη διαφορά από τους... "κυνηγούς" της. Η Κόλο Κόλο, από την άλλη, θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στη "μάχη" της 1ης θέσης (την έχει η Ατλέτικο Μινέιρο), όντας 2 βάθμούς πίσω της. Καλύτερη ποιοτικά η ομάδα της Ατλέτικο Μινέιρο, αν κλείσει καλά αμυντικά δε θα δεχθεί γκολ. Πάμε με το 1 με πλεονέκτημα (2.40).

(578) ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ (04:00)

Εμφύλια μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ Αμερικής. Φόρμα έχει αποκτήσει η Σαντος Λαγκούνα, τις τελευταίες 4 αγωνιστικές, μετρώντας αήττητο σερί 4 αγώνων (2-2-0). Απέκλεισε πρόσφατα τη Λος Άντζελες, με σκορ 0-0 έξω και 4-0 μέσα. Μετράει 5 συνεχόμενα Goal/Goal στο πρωτάθλημα. Απ' την αντίπερα όχθη, δείχνει παρόμοια -αν όχι,καλύτερη- κατάσταση με τους γηπεδούχους, τρέχοντας ρεκόρ 3-2-1 στα 6 πιο πρόσφατα στη Liga MX. Μετράει -και αυτή- 5 διαδοχικά Goal/Goal, για το πρωτάθλημα. Πάμε με το Over 2.5 (1.80).

Σύστημα: 3-4-5 > 4 ευρώ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου